2777
2789

بچه ها من پرستارم جدیدا ی درمانگاه اومدم امروز روز دومهه خواهرمم تو اون درمانگاه بود از وقتتی ک من اومدم اون رف،  همه خب قطعا خواهرمو میشناسن من کسیو نمیشناسم همه گرم رفتار میکنن چون اشنایی با خواهرم داشتن،  من خودم یکم سردم و حس غریبه ایی دارم خب بالاخره روز دومهه،  از ی طرفم خ شلوغه اینجا وقت سر خاروندن ندارم چ برسه به اینک هم کلام بشم با بقیه 

ی دوساعت پیش ی خانمه اومد براش سرم بزنم ی مرده ام باهاش بود گرم احوال پرسی کرد من رو صندلی نشسته بودم دستم بند بود با تعجب نگاهش کردم ولی قیافش برام اشنا بود یهو گفت همکارتونم تو دارخونه دیگ منم احترام گذاشتم، گف میشه فلان جا براش وصل کنید گفتم ن باید برن داخل اتاق تزریقات 

خلاصه من داشتم داروهاش اماده میکرد مرده رفت بیرون و به پذیرش گفت چقدر این خودشا میگیره منم بهش گفتم از بچه ها داروخونم تا متوجه شد ی همچین چیزی گفت 

تا اینو گفت اعصابم ریخت به هم واقعا عصبی شدم نتونسم تمرکز کنم رو کارم میخاسم برم بهش بگم من نشناختم ولی وقت نشد از بس شلوغه 

سرمم خانومش هم از بس تمرکز نداشتم دوبار ترای کردم خراب شد همکارمو گفتم بیاد،  قشنگ تا نیم ساعت نمیتونسم کار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به جایی برسید که حرف دیگران براتون اندازه‌ی نخود هم ارزش نداشته باشه.

اون آدم کلاً چقدر توی زندگیِ شماست؟ یک ساعت؟ بیشتر؟!

یک روز؟؟

حتی برای یک هفته هم ارزش نداره.

شما برای خودتون اصول دارید. 

۱. تمرکز روی کار 

۲. دوست ندارید زود صمیمی بشید که خیلی هم خوبه.

روی این اصول بمونید‌ 

آقا یا خانم ایکس، هرچی می‌خواد فکر کنه.

مهم نیست.  

توقع داشته باهاش جور دیگه ای رفتار کنی. متاسفانه این مملکت بیشتریا اینطوری شدن. خودم یه خونه از یه کارمند ثبت اسناد خریدم اونجا هم به کارمند دفترخونه هم به یه خانم وکیلی که اونجا کار داشت خودشو معرفی کرد گفت کاری داشتید ثبت اسناد من در خدمتم😂😂😂

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
شما اونجا تازه واردی ،خب حق داری دیگه  ایشون فکر کرده تحویلش نگرفتی  بیخیال ، حرف بدی نز ...

والا من روز اول رفتم دارخونشون تو کارتم پول نبود ۲۰هزارتومن کارتمو اشتباه برده بودم دارو میخاسم بگیرم 

نگفتن همکاری برو بعدا بیار همون موقع با گوشی انتقال دادم براشون اونوق خودشون انتظار داشتن پاشم براش حتما از صندلی

به جایی برسید که حرف دیگران براتون اندازه‌ی نخود هم ارزش نداشته باشه. اون آدم کلاً چقدر توی زندگیِ ...

اخه دوست ندارم وقتی ک من یک روزه اینجا بیشتر نیومدم ذهنیت کسیو بیخود خراب کنن برام

توقع داشته باهاش جور دیگه ای رفتار کنی. متاسفانه این مملکت بیشتریا اینطوری شدن. خودم یه خونه از یه ک ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️انتظار دارن همه چیز با پارتی بازی بشه و کارشون حل بشه، خب اولا هیچ وقت نمیام با مردی ک نمیشناسمش انقدر گرم بگیرم 

بعدشم وقتی قانون برا همه هست شامل حال اینم میشه 

زشت شد نتونسم رگ زنشو بگیرم حالا میگن چندی خنگه😡😥

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️انتظار دارن همه چیز با پارتی بازی بشه و کارشون حل بشه، خب اولا هیچ وقت ن ...

اوه آقا بوده، خوب کردی عزیزم. بهتره حد خودشونو بدونن.بعدشم تا حالا هزار بار شده رگ منو هم به سختی گرفتن. بعضیا اینجورین گناه تو چیه. تجربت بیشتر میشه قلق آدمای مختلف دستت میاد

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد