2777
2789
عنوان

**ما میخوایم مامان بشیم انشاءلله ( بهمن 94 ) **

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 9089 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبوبه مامان آوا پست ها : 1501 عضویت:1391/8/16 0 0 عزیزم هیچ چسز نشد نداره،من تو اوج نا امیدی باردار شدم،خودم مشکل داشتم،شوهرمم کم تحرکی اسپرم داشت،درست زمانی که رفتیم دکتر و به شوهرم و خودم یه کیسه دارو داد،نگو همون موقع باردار بودم و خبر نداشتم،دکتره گفت واسه اطمینان صبر کن تا تاریخ پری برسه بعد شروع به خوردن دارو ها کن،اما از پری هیچ خبری نشد،داروها دست نخورده موندن،بدون اینکه حتییه ونشو بخوریم،منن باورم نمیشد اما الان دخترم ۳/۵ سالشه،واسه دومی تو اقدامیم
هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
أین در جواب خانومی داده شده که نازایی شدی داشته و دکتر کفته بدنت جواب نمیده به دارو حالا بی بی جکش مثبت شده و بارداره
امین نفس زندگیم😊 پست ها : 662 عضویت:1394/4/30 0 0 خواهر من 4 سال منتظر بود اصلا تخمک گذاری نداشت حتی با خوردن کلومیفن و....یکسره ازمایش و سونو گرافی میرفت اما دقیقا همون ماهی که بیخیال درمان شده بود باردار شد واقعا مث معجزه بود چون خواهرم اصلا تخمک گذاری نداااااااشت ایشالا تو هم بارداری ما منتظریم بیای جوابو بگی عزیزم
سلام تاپیک جدید مبارک ،انشاالله این ماهم پر از مامانای تپلی بشه. محدثه جون ناراحت نشو عزیزم صبر کن شاید تا چند روز دیگه بی بی مثبت شد،اگرم شک داری شنبه برو آز بده
من منتظر یه فرشته کوچولو هستم خدایا زودتر بهم بده ممنونم
یا مهدی پست ها : 114 عضویت:1394/4/9 0 0 منم قبلا اسم کاربریم تنها بود،نمیدونم میشناسیم یا نه،بعد از دو سال که به ناباروری شدید دچار شده بودم و جراحی کردم،خدا برام معجزه کرده
سلام دوستای گلم صبح موقع اذان بی بی زدم منفی شد تو تاپیک دی گفتم
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
آجی ی عکس میزارم نگه کن
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞