2777
2789
عنوان

کیا به خاطر خیانت همسرشون جدا شدن

589 بازدید | 38 پست

من حامله بودم به خاطر بد اخلاقی های شوهرم اومدم خونه بابام،اما دنبال مهریه و شکایت نرفتم،چون نمیخاستم کدورت ایجاد بشه،منتظر بودم شوهرم بیاد دنبالم و آشتی کنیم،اما نیومد که هیچ،تو بارداری متوجه شدم با یکی دیگه اس،تنهایی بچمو به دنیا آوردم،تو اتاق زایمان از غصه همش گریه میکردم،منو طلاق نداده،رفت با یکی دیگه هم خونه شد،کل خانوادش هم خبر داشتن،من با بچه شش ماهه بغلم ،اون با ماشین با اون هرزه از کنارم رد شد،تموم دنیا روسرم آوار شد،چقد یک مرد میتونه نامرد باشه،الان دوساله باهاشه،من نتونستم ثابت کنم مال و اموال داره،میخام توافق کنم،نمیتونم این حجم از نامردی رو قبول کنم،نمیدونم یه روز به سزای بدی هایی که کرده میرسه یا نه،دلم میخاد خودمو بکشم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشنای ما با شوهرش دوست بودن خیلی همو میخواستن ازدواج کردن  با همه چیه پسره ساخت سرویس بدل بهش دادن عروسی نگرفتن

تهش پسره با یه دختره ۱۶ساله از فامیل خودشون ریخته بود رو هم

اشنای مام مهرشو بخشید توافقی جدا شد

الان نزدیک سه سال هست که منو دخترم توی شرایط خوبی زندگی نمی کنیم،ولی اون راحت بایکی دیگه داره زندگی میکنه،نمیخاد مهریه خوبی به من بده،دارم دیونه میشم،کلی فوش شنیدم،کتک خوردم،آخرم خیانت،چرا ظالم همیشه سالمه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

خواهرش،مادرش،همه میدونن هنوز منو طلاق نداده،با اونه،یه خونه گرفته داره باهاش زندگی میکنه،من،فقط میخاستم تو حامله گی یکم ناز کنم،اصلا فکر نمیکردم اینطوری بشه،حالا بدون کار،با یه بچه،چیکار کنم

باهاش توافق کن و رها شو. فقط نفقه بچه رو مشخص کن

امروز از دادگاه زنگ زدن نفقه بچه رو واریز کنه نکرد،خسته شدم با اینکه وضع مالیش خوبه