2777
2789
عنوان

کیا به خاطر خیانت همسرشون جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 38 پست
الن وضعیتتون چجوریه 🥺🥺

هیکی دوسال دنبال ثابت کردن مال واموالش بودم،نشد،یک سال و نیم نیومد بچه رو ببینه،الان یک ماهه که شروع کرده میاد میبینه،من انگار زخم کهنه دوباره سر باز کرده،تازه شده،دارم داغون میشم،شش سال جوونیم رفت،توی دوماه پنج کیلو کم کردم،داره تو پول غلط میزنه،با یکی دیگه میخابه،بچه منم هفته ایی یه بار مثل یتیما یه دستی به سرش میکشه،عذاب وجدانش کم بشه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
امیدوارم ،چون نمیتونم از روزای سختی که داشتم بگذرم،تنهایی زایمان کردن،افسردگی که بعد زایمان گرفتم،قر ...

من از سال 99که جدا شدم تازه متوجه شدم چه ظلمی در حق خودم کردم با اینکه میدونستم داره اینکار رو میکنه باهاش چن سال باهاش ادامه دادم باید همون لحظه تموم میمردم و بهش مهلت نمیدادم..شما هم مثل من فقط زندگی کن و میدونم فراموش شدنی نیست ولی چاره ای نیست ..دنیا قشنگتر از اینکه به گذشته فکر کنی

یه مرد خسته از دنیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیکی دوسال دنبال ثابت کردن مال واموالش بودم،نشد،یک سال و نیم نیومد بچه رو ببینه،الان یک ماهه که شروع ...

امیدوارم اونم یه روز جواب کارایی که با زن مظلوم بی پناه کرده رو بده 

یه مرد خسته از دنیا 
من از سال 99که جدا شدم تازه متوجه شدم چه ظلمی در حق خودم کردم با اینکه میدونستم داره اینکار رو میکنه ...

اخه نمیشه اجازه داد یه عده بیان به زندگیت گند بزنن،و بدون اینکه تقاص پس بدن برن،باید فراموش کنم و ادامه بدم ،ولی هیچ وقت ازش نمیگذرم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
امیدوارم اونم یه روز جواب کارایی که با زن مظلوم بی پناه کرده رو بده 

فعلا که خوشه،اینقدر بد اخلاق بود که فکر نمیکردم،اصلا بتونه کسی رو نگه داره،یادمه قبل ازدواج با من دوست دوختر داشته بود که به خاطر اخلاق گندش کات کرده بودن،من شدم موش آزمایشگاهیش 

اخه نمیشه اجازه داد یه عده بیان به زندگیت گند بزنن،و بدون اینکه تقاص پس بدن برن،باید فراموش کنم و اد ...

میتونم یه خواهش ازتون بکنم و اون اینکه به خدا بسپارینش ..خدا  یه روزی یه جوری حق شما رو ازش میگیره که نتونه شب راحت بخوابه ..سعی کنید اروم باشید و فقط به فکر کوچولو خودتون باشین ..خدا حقش رو میزاره کف دستش...منم اونو سپردم به جدم که اون جوابشو یده و مطمئنم به حقش میرسه ..الان زندگی رو چجوری میگذرونید 

یه مرد خسته از دنیا 
میتونم یه خواهش ازتون بکنم و اون اینکه به خدا بسپارینش ..خدا  یه روزی یه جوری حق شما رو ازش میگ ...

آره،اولش سعی کردم خودم انتقام بگیرم،اما زورم نرسید،الان سپردمش به خدا،الان خرجمو پدرم میده

فعلا که خوشه،اینقدر بد اخلاق بود که فکر نمیکردم،اصلا بتونه کسی رو نگه داره،یادمه قبل ازدواج با من دو ...

مطمئن باشین زندگیش جهنم میشه در آینده ..اینجور آدما به زن مثل لباس نگاه میکنن که هر وقت دوس ندارن عوضش کنن..البته هر لباس برا اونا تاریخ انقضای داره مطمئن باشین همینجور خوش نمیتونه ادامه بده..دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره ..

یه مرد خسته از دنیا 
آره،اولش سعی کردم خودم انتقام بگیرم،اما زورم نرسید،الان سپردمش به خدا،الان خرجمو پدرم میده

خدا پدرتون رو براتون نگه داره ..فقط توصیه میکنم جوری زندگی کنید که اگه روزی فهمید حسرت زندگی شما رو بخوره ..نذارین فکر کنه از روزی که شما رو رها کرده   افسرده شدین و زندگی سختی دارین 

یه مرد خسته از دنیا