2777
2789
عنوان

شما باشین باهاش آشنا میشین؟

94 بازدید | 4 پست

خواهرای گلم ازتون راهنمایی میخوام واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

خودم ۳۱ سالمه ولی هرکی تا حالا دیده منو میگه ۵ سالی از سنت کمتر میزنی

کسی که پیشنهاد آشنایی داده ۱۲ سال ازم بزرگتره 

از اقوام دوره در واقع با زن داداشم فامیله و اینجوری که ازش تعریف میکنه میگه از سنش جوان تر میزنه و میگه اخلاق و اعتقاداتش مثل خودته و از لحاظ تحصیلی مثل همیم و هر دو دکترا داریم و دو جا سرکار میریم وضعیت مالیشم خوبه خونه و ماشین و شغل خوب داره.

حقیقتا هکش به این فکر میکنم تا چشم به هم میزنم سریع ۵۰ سالش شده و فکر می‌کنم شاید خوب نباشه اینجوری.

بخاطر همین اصلا مرددم برم باهاش آشنا بشم یا نه

شما بودین چیکار میکردین؟ 

برو ببینش،اگ ب خودش برسه و جوونتر از سنش بزنه مشکلی نیس،بعضی آقایون هرچی سنشون بالاتر میره جذاب تر میشن.جدی میگم.

اگ هم ب دلت ننشست جواب منفی بده.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر یکی دو تا قرار برو شاید ازون مردایی باشه که با کهولت سن دلنشین ترن

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.