2777
2789
عنوان

برنامتون برا تابستون چیه؟

365 بازدید | 37 پست

دوستای خوبم حوصلم سر رفته بیاین بگین واسه تابستان چه اهداف و برنامه هایی دارین...هر کی اومد تو تاپیک یه صلوات هم لطف کنه بفرسته به نیت اینکه همه تا پایان تابستان به اهدافمون برسیم💪💪

اول خودمو میگم من کلا عاشق فصل بهار و تابستانم به چند دلیل : 

یکی اینکه خاطره ذوق و شوق عید و تعطیلات تابستانی دوران مدرسه برام تداعی میشه

میوه های متنوع و خوشمزه 

هوا برای بیرون رفتن متعادل تره مخصوصا کسایی که بچه کوچک دارن دیگه هربار استرس سرماخوردگی بچه هامونو نداریم

واینکه عاشق باد کولر و بوی نم کولر آبی و لباس های سبک و خنک تابستانه ام و

از همه مهم تر اینکه کلا تو این فصلای گرم انرژی و انگیزم برا ادامه ی زندگی تلاش وپیشرفت بیشتر میشه از دلمردگی درمیام🍭🍭🍭🍭💐🌾🌾🌸🌸 

اهدافمم ایناست:

۱_میخوام پس اندازمو به بیست تومن برسونم

۲_وزنمو ۵۴کیلو برسونم

۳_شنا یاد بگیرم و گواهی رانندگیمو بگیرم

۴_زبان انگلیسی و...رو جمع بندی کنم

۵_یه فرش ۱۲ متری بگیرم و حال پذیراییمو یکم تزیین کنم

انشالله

حالا شما بگین اینجا بنویسین برام که به هم انرژی بدیم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۸ تیر که گیر امتحانا هستم

اما به خودم قول دادم بعد از امتحان ها اولین کاری که میکنم اینه که یه لباس نخی گشاد می‌پوشم اسپیلت روشن میکنم میرم زیر پتو یه کاسه گوجه سبز با یه کاسه نمک کنارم میزارم فیلم مورد علاقه میشینم نگاه میکنم😂

توی تابستون کلاس کونگ‌فو رو به کلاس های دیگه ام اضافه میکنم

زبان ترکی استانبولی رو که بلدم روش تمرین میکنم که دیگه فول بشم

خانواده ام رو به یه مشاور تحصیلی میبرم تا براشون توضیح بده که توی این سه سال که میرم دبیرستان باید چیکار کنن و چه راهی باعث موفقیت من میشه

از اول مرداد هم شروع میکنم کتاب های تخصصی سال دهم رو بخونم که برای مدرسه اوکی بشم

سعی میکنم که یه آموزشگاه برای تست و آموزش این چیزا برای دهم ثبت نام کنم که از اولش برم

توی تابستون تمرین میکنم که وابستگیم رو به گوشی بر طرف کنم چون خیلی بهم لطمه می‌زنه

فعلا برنامه ام اینا هست

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

والا برنامه خاصی ندارم،اما سالگرد بوتیک هستش میخوام بترکونم،و بیشتر روی پیجم‌کار کنم‌

بشین برنامه بنویس برا خودت یه سری کارایی که همیشه پشت گوش انداختی و بنویس و به خودت قول بده حداقل چندتاشو انجام بدی

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

تا ۸ تیر که گیر امتحانا هستم اما به خودم قول دادم بعد از امتحان ها اولین کاری که میکنم اینه که ی ...

خیلییی خوبی اون ترکی استامبولی رو منم میخوام بعد اینکه انگلیسیو جمع بندی کردم شروع کنم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

خیلییی خوبی اون ترکی استامبولی رو منم میخوام بعد اینکه انگلیسیو جمع بندی کردم شروع کنم

من ترکی استانبولی بلدم خیلی زبان شیرینی هست شاید باورت نشه ولی اینقدر بهش علاقه دارم که تو کمتر از یک ماه یعنی تو عید که تایم خالی داشتم یاد گرفتم دیگه تو تابستون می‌خوام روش کار کنم که فول بشم

حتما یاد بگیر 

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

بشین برنامه بنویس برا خودت یه سری کارایی که همیشه پشت گوش انداختی و بنویس و به خودت قول بده حداقل چن ...

بخدا اینقدر کار دارم دیگه دنبال کار جدید نیستم همین هارو راه ببرم خیلیه 😆

بخدا اینقدر کار دارم دیگه دنبال کار جدید نیستم همین هارو راه ببرم خیلیه 😆

سو تفاهم نشه یوقت اونایی هم که من بالا نوشتم کار جدید نیستن کارایی ان که از ۱۸ سالگی هی میخوام انجام بدم و ندادم یا انجام دادم ولی تمومش نکردم دیگه باخودم گفتم این تابستان یا مرگ یا تموم کردن این کارا😁😁😁

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

سو تفاهم نشه یوقت اونایی هم که من بالا نوشتم کار جدید نیستن کارایی ان که از ۱۸ سالگی هی میخوام انجام ...

نه عزیزم متوجه شدم 😘 آره قطعا کار ناتمام که زیاد هست همون زبان یک عمره کار ناتمام‌منه 😁😁😁