2777
2789
عنوان

تک فرزندی یا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 65 پست
مشکل اینه که تعداد بچه جدیدا شده جزو آپشن‌های لاکچری‌ بودن 

منن با سه تا احساس با کلاس بودن دارم والا 

بچه هام با هم خوشن

احتیاج به هیچکس نداریم کلا 

وقت افکار مزخرف و پوچ رو هم نداریم 

این آپشن فقط برای ماست خدا همه بچه ها رو حفظ کنه بچه های منم حفظ کنه 

شوهر خواهرم همش می‌گفت زندگی سخته بدبختیم بیچاره این دوتا دختر داره الان از وقتی ما رو دیده به خواهرم گیر داده سومی رو بیار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟

از همه بدتر تنهاییه...🙃

و همیشه تو محیطی هستی که کسی همسن سالت نیس 

مامان بابام ۲۰ وخورده ایی سال باهام اختلاف سنی دارن.

دلیل دیگه اینکه تک فرزندی باعث میشه همیشه اهداف خودتو نبینی 

کنارش به مامان بابات حتماااااا فکر می‌کنی

ک اینده اونا چی؟

من اون موقع ک میخواستم دبیرستان انتخاب رشته کنم، دلم میخواس برم رشته ریاضی اپلای کنم برم از ایران. ولی میگفتم اگه برم ماامان بابام چی ؟ اونا تنهان

چون ازشون پرسیده بودم 

اونا ادم اومدن اون ور نبودن.

همیشه تو زندگی یه دلسوزی داری حتما.

و من کلا ادمی هستم که عاشق جمعیت زیادم. 

وقتی جمعیت خانوادم ۳ نفره اس

به شدت حالم بد میشه.

و اینکه تو محیط خانواده ب خاطر همون اختلاف سنی همیشه اختلاف نظر هم هست

کسی هم سن خودت نیست بهتر درکت کنه.

گاهی باید غماتو تو خودت بریزی.

اینا قسمتیش بود ک 

گفتم 

خیلییی چیزای دیگ هم هست ...🙃🙃🙃

از 
نه ده سال پیش اینجوری نبود حداقل لباس خوراک میشد خرید الان نمیشه درآمد با خرج نمی‌خونه 

قبول کن ده سال پیش و قبل تر از اون چشم و همچشمی ها هم کمتر بود طرف خودش و پاره نمی‌کرد که از دوست و فامیل و خانواده برتر بشه 

بازم میگم خدا لعنت کنه باعث گرونی رو

ربطی نداره فاکتورهای دیگه برامون مهمه  خانواده و داشتن تعامل بین اعضا جوونی جمعیت نسل شیعه ...

چطور ربطی نداره الان هیچجا خونه یه ۲فرزندا نمیدن میگن حدکثر۳نفرررر 

قبول کن ده سال پیش و قبل تر از اون چشم و همچشمی ها هم کمتر بود طرف خودش و پاره نمی‌کرد که از دوست و ...

شکم گشنه به چشم هم چشمی کاری نداره این حرفتو قبول دارما ولی برای همه صدق نمیکنه الان خیلیا اوضاع شوندخوب نیست دیگه کسی به این فکر نمیکنه بچه بیاره فقط به این فکر می‌کنه شکم شو سیر کنه 

اینا دیگ استثناس  مامانم ۲ تاخواهر داره وقتی میبینم تو سختیا باهاش حزف میزنه یا میرن باهم هس ...

اره میدونم ولی بدون شرایطش شاید نبوده من از خدامه یکی دیگه بیارم ولی نمیشه همیشه با شوهرم حرف می‌زدبم دو تا بیاریم ولی نشد نمیشه 

شکم گشنه به چشم هم چشمی کاری نداره این حرفتو قبول دارما ولی برای همه صدق نمیکنه الان خیلیا اوضاع شون ...

انشالله ریشه فقر دربیاد عزیزم 

بخدا منم پولدار نیستم در حد همون بخور و نمیریم خونه هم نداریم ولی بازم خدا رو شکر میکنم 

دلم روشنه انشالله اوضاع ما هم خوب میشه