2777
2789
عنوان

تک فرزندی یا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 65 پست

دوتابه فاصله ۵سال خوبه،منم خودم دوتاپسرب فاصله سه سال دارم،دعواهاشون زیاده واعصاب فولادی میخواد،ولی خب بعضی وقتام کلی باهم بازی میکنن وتنهانیستن وحوصلشون سرنمیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتمن وضع مانیتونخوبه

ربطی نداره فاکتورهای دیگه برامون مهمه 

خانواده و داشتن تعامل بین اعضا

جوونی جمعیت

نسل شیعه

تربیت بچه‌های آینده ساز دست کم واسه خانواده خودشون نه یه مملکت اینا برامون مهم تره 

ضمنا دوست داریم بچه هارو حوصله مون میکشه الحمدلله 

به دنبال وارستگی 
موافقم ۶ سال یه دونه داشتم الان ۳ تا وضعم و شغلم تغییر نکرده همه کارو کلاس و همه چی هم انجام می‌دیم& ...

کی گفته بی کلاسی گرونیه نمیبینی ملت نمیتونند شکم خودشون سیر کنند میدونی شیر خشک چنده پوشک چنده؟؟؟!!!!!

کی گفته بی کلاسی گرونیه نمیبینی ملت نمیتونند شکم خودشون سیر کنند میدونی شیر خشک چنده پوشک چنده؟؟؟!!! ...

این گرونی از اول هم بوده الان بیشتر شده قبول دارم و خدا لعنتشون کنه ولی یا بچه میارید یا اگه میارید تنهاشون نزارین

من خودم همیشه به مامانم میگم کاش هیچوقت منو به این دنیا نمی اوردی یا حداقل یه شرایط خوب و زندگی خوب برام درست میکردین تا چشم کار میکنه فقرررر فقر 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
این گرونی از اول هم بوده الان بیشتر شده قبول دارم و خدا لعنتشون کنه ولی یا بچه میارید یا اگه میارید ...

نه ده سال پیش اینجوری نبود حداقل لباس خوراک میشد خرید الان نمیشه درآمد با خرج نمی‌خونه