2777
2789
عنوان

تک فرزندی یا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 65 پست

اگه تصورتون بر اینه که بدون خواهر یا برادر تنهاست مسئله فرق میکنه...ولی اگه واقعا نمیتونین دوتا بچه رو ساپورت کنید نیازهاشون رو برآورده کنین بچه نمیخواین و از همه مهمتر فرمودید حوصله هم ندارید🫢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تک فرزندی خیلی سخته 

جدا از حس  تنهایی که از بچه جدا نمیشه 

بچتون کمال طلب مطلق میشه و این زندگیشو سخت میکنه 

وضعیت مالی بچه ها یدونه لباس کمتر و بیشتر براشون مهم نیست ولی اونایی که خواهر و برادر دارن همیشه شادترین هرچند که امکاناتش ن کمتر باشه

خودخواهی نیست..تک فرزندی خودخواهانه تره.... از ما هم نظر نخواه اینجا پشیمونت میکنن خودتو ببین فقط ...

موافقم ۶ سال یه دونه داشتم الان ۳ تا وضعم و شغلم تغییر نکرده همه کارو کلاس و همه چی هم انجام می‌دیم 

اینجا اگه خودشون نظر چند فرزندی هم داشته باشن میگن تک فرزندی چون احساس بیکلاسی میکنن

نه خواهر دارم ۷ سال کوچگتره 

تک فرزندی بهتره به نظرم. انشاالله امکانات لازم زندگیش اگر فراهم باشه ، سالها راحت زندگی میکنه و رنج تنهایی هم زیاد به چشمش نمیاد😘😘😘 البته این نظر منه گلم.