2777
2789
عنوان

فرشمو با چی بشورم+ عکس

397 بازدید | 17 پست

بچه فرشمو آخرین بار با تاید شستم زبر شده 

خیلی نرم بود 

می‌خوام بشورمش

با چی بشورم ک زبر نشه ؟؟

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

با صابون 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر این زبر شده که‌ خوب نشستی 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

تاید مونده داخلش ک زبر شده 

اخه یک ساله استفاده نمیکردم تازه بازش کردم 

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
با هر شوینده ای جز پودر

تو با چی میشوری؟

این فرشه؟

چرا اون اومد🤣🤣🤣

ایناها

تو با چی میشوری؟

با مایع ظرفشویی ،شامپو هرچی بشوری زبر نمیشه تاید الیاف رو از بین میبره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

خوب نشستی کف تاید توش مونده

با پودر صابون بشور اینجوری تمیز ترم میشه

اما پودرصابون روهمینجوری نریز بریزتوی یه لگنی چیزی بااب قاطی کن کف که درست شد اونجوری بریز روی فرش

اونجوری بریزی تیکه های پودر میره لای فرش حالا حالا ها کفش نمیره

با مایع ظرفشویی ،شامپو هرچی بشوری زبر نمیشه تاید الیاف رو از بین میبره

نمی‌دونستم ، باشه با شامپو اینا میشورم

خوب نشستی کف تاید توش مونده با پودر صابون بشور اینجوری تمیز ترم میشه اما پودرصابون روهمینجوری نریز ...

یک سال بازش نکرده بودم ، نمیدونستم

خب باشه برم بشورم ببینم چی میشه 🥲

مرسی عزیزم 😍

موفق باشی گلی

قربونت