2777
2789
عنوان

گناهه این افکارم؟

287 بازدید | 23 پست

سلام خانما،من بارداری ناخواسته دارم،بچه سومم مبشه امروز رفتم سونو قلبش تشکیل شده و ی هماتوم 4در10هم دارم و شش هفته و سه روزمه 

همه اینارو گفتم بدونین،هماتوم نیاز ب استراحت داره و من نمیخوام و نمیتونم استراحت کنم بچه کوچیکم دو سالش،میگم شاید خودش افتاد بدون عذاب وجدان،چون نتونستمخودم‌ رو راضی کنم ب سقط با شیاف

♥️

هماتوم  چیه؟ 

سقط نمیشه سر استینت نیس که

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶ هفته و ۳ روز شکمی سونو کردی یا واژینال گلم

من گناهشو نمیدونم ولی خب اگه خدای نکرده اتفاقی بیفته عذاب وجدان خواهی گرفت

ضمن اینکه هماتومت فک کنم کوچیکه جنینم که قلب داره احتمال افتادنش خیلی کمه هماتوم ایتراحت نسبی میخواد تازه خیلی ها استراحتم نکردن هیچی نشده 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

همونموقع که از خود بیخود میشین باید فکر این جاشو میکردین که سفت و محکم جلوگیری کنین که بعدش به فکر انداختنش نباشین 

طرف ۵ ۶تا بچه میزاد هرکدومو میگن میگه ناخواسته بود

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

۶ هفته و ۳ روز شکمی سونو کردی یا واژینال گلم من گناهشو نمیدونم ولی خب اگه خدای نکرده اتفاقی بیفته ع ...

سونو شکمی،این عذاب وجدان و ترس از خدا بدجوری منو میترسونه،آخه این ماه عکس از کل دندونام گرقتم کلی دارو خوردم ،دوتا دندون عقل کشیدم

♥️
همونموقع که از خود بیخود میشین باید فکر این جاشو میکردین که سفت و محکم جلوگیری کنین که بعدش به فکر ا ...

منم تا قبلاین اتفاق،ب اینایی میگفتن ناخواسته باردار شدن همین نظر داشتم🥲

♥️
سونو شکمی،این عذاب وجدان و ترس از خدا بدجوری منو میترسونه،آخه این ماه عکس از کل دندونام گرقتم کلی دا ...

چی بگم ۶ هفته طفلی قلبم داره دیگه بیخیال سقط شو عزیزم

فکرشو نکن به نظرم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خون پشت جفت

خآنم گل ،مادر مهربون،حالت رو درک میکنم چون سر فرزند سومم همین حال رو داشتم والان خوشحالم که کودکم رو دارم ،عزیزم برای سلامتیش دعا کن واین افکار رو از خودت دور کن ،این فرزند با آن دو فرزند قبلیت فرقی ندارن ،ایا حاضری خدای نکرده اتفاقی برای اونها بیوفته ،مسلما نه ،

این فرزند هم به اندازه ،فرزندان قبلی حق حیات ومحبت داره ،فقط فرقش این هست که او را نمیبینی ولی حضور داره وحق حیات .