2777
2789

نمیذارع بچهاش اصلا پیش من بیان خودشم همیشه دماغش از من پره ده سال یک بارهم منو ببینه جز سلام همیچی نمیگه اصلا نگامم نمیکنه بخدا اصلا بحثی بینمون نشده که بگم بخاطر اون هر موقعه میاد خونه مادرشوهرم به همسرم میگه دخترتو بیار اینجا بعد من همسرم میگم نبر اون نمیذارع بچهاش حتی با منم حرف بزنه گوش نمیده میبره میگه تو اشتباه فک میکنی اصلا هیچوقت متوجه رفتار رفتار خانواده‌ش به من نیست میشه بگین چکار کنم 

شاید همینجوری خوشش نمیاد ازت😐

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

دلش پره یا دماغش؟😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال مهم نیست حالا 

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

محل نده بابا بهش وقتی الکی اینجوری رفتار میکنه توام همینجوری بی محلش کن بچتم وقتی شوهرت خواست ببرش یه بهونه بیار نذار ببرش مردا اصولا نمیفهمن یعنی چی طرف حرف نمیزنه یا بی محلی میکنه میگن با ما که خوبه

کاریش نمیشه کرد شوهرت باید پشتت باشه که نیست

برعکس شوهر من میگه دیر به دیر برو خونه مادرشوهرت هن به من ارزش قائل شو هم به خودت

خانوادش جرات ندارن از من حتی یک کلمه پیش شوهرم حرف بزنن 

محل نده بابا بهش وقتی الکی اینجوری رفتار میکنه توام همینجوری بی محلش کن بچتم وقتی شوهرت خواست ببرش ی ...

بهونه هم میارم میگم میخوام غذا بدم خوابش میاد پوشکش کثیفه و این حرفا بازم میبره گوش نمیده میگه زود میارمش 

به نظرم به همسرتون از رفتارای بد خانواده‌اش نگین، مردا معمولا قبول نمیکنن بلکه گاهی لحبازترم میشن. خواهرشوهرم حرف نمیزنه که نزنه، چه اهمیتی داره. بچه هاشم نذاره بیان سمت شما، اصلا براتون مهم نباشه.  عزت نفستون رو بیشتر کنین. رفتار دیگران نشون دهنده شخصیت شما نیست. خودتون خوب باشید و خودتون به خوبی خودتون باور داشته باشین، رفتار بقیه براتون بی اهمیت میشه 

بهونه هم میارم میگم میخوام غذا بدم خوابش میاد پوشکش کثیفه و این حرفا بازم میبره گوش نمیده میگه زود م ...

پس از این به بعد بگو بچه من هرجا بابا و مامانش باهم بودن میره عمه اش خیلی دوسش داره یا تشریف بیاره اینجا یا اگه صلاح دونستم باهم میریم

مهم نیست حرف نزنن شما عادی باش  حیف این اعصاب و فکر نازنینت

من عادیم اصلا انگار ن انگار که اون داره اینجور رفتار میکنه ولی اون همش ادامه میده تا همین چند وقت پیش با من خوب بود با جاریم بد الان با من بده با اون خوب