2777
2789
عنوان

مطیع بودن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 100 پست
واقعا ۳۳ سال واسه ازدواج خیلی خیلی دیره.خب اگه مسئولیت پذیر نیست چرا نامزد کرده باهات؟

مسئولیت پذیره اما بشدت وابسته به خانواده و بشدت تصمیم گیری براش سخته 

خیییلی همه چیز رو سخت میکنه به خودش

خدایی نمیشه برا همه یه نسخه پیچید!! مثه خودم خدایی کلا فازم این بود زندگی هر چی بشه، باید بین زن و ...

آخه شوهرم اگه خودش  هم بخواد نمی گذارن زندگی خوبی داشتم ولی خانوادش همه چیز ازم گرفتن آرامش، شوهرم حالا نوبت دخترمه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم راجب دوران اشنائیتون نظر خاصی بدم چون نمیدونم و بدونمم بازم اظهار نظر، منطقی نیست چون هزار ا ...

درسته...

والا خیلی ناراحتم اما نشون نمیدم چون اگه نشون بدم میکشه به بحث و دعوا و شوهرم فکر میکنه خیلی همه چیز خوبه اما نمیدونه داغونم

واقعانمیشه،من خیلی دوسش دارم ولی ناراحتم ازین اخلاقش،اومدیم یه شهردیگه ولی هرروز زنگ روحش اونجاست

حداقل منکه اینطور فکر میکنم که نمیشه.

مثال از زندگی گذشته خودم بزنم:

فک کنین پدرخانمم، تو سن ۶۰ سالگی، وقتی میخاست با خانوادش بره سفر، حتما باید مادرشم میبرد.

رو همین اساس، خانم منم جیک و پیک زندگیرو میبرد کف دست خانوادش میذاشت!! خب این دختر از کجا یاد گرفت؟؟؟ خب ۱ عمر دید و فهمید و این مدلش اینطوری بود فک میکرد باباش راه درست رو رفته!!

دیگ تهش به قیمت طلاق کشید و جدا شدیم خداروشکر ولی چیزی درست نشد!!!

حداقل منکه اینطور فکر میکنم که نمیشه. مثال از زندگی گذشته خودم بزنم: فک کنین پدرخانمم، تو سن ۶۰ سا ...

مردها فکر میکنن مادراشون عقل کل هستن و زن هاشون بد بین ِ روانی

آخه شوهرم اگه خودش  هم بخواد نمی گذارن زندگی خوبی داشتم ولی خانوادش همه چیز ازم گرفتن آرامش، شو ...

نظرتون محترم اما بنظرم آدم خودش ک بخاد، از اقیانوسم با شنا رد میشه!!

مگ میشه مرد نتونه جلو دهن و دخالت بقیرو بگیره

حداقل تو کت من ۱ نفر نمیره.

بهرحال حرفام خداوکیلی برا ناامیدی شما نیست اصلا، حقایق تجربه خودم؛ 

و گفتم شمام سیاس باشین، میتونین حلش کنین

درسته... والا خیلی ناراحتم اما نشون نمیدم چون اگه نشون بدم میکشه به بحث و دعوا و شوهرم فکر میکنه خی ...

اصلیترین اشتباهتون همینجاست!!!

نمیفهمم چرا غالب زنها فک میکنن وقتی ناراحتن نباید بگن!!

یا قهر میکنن

یا میرن تو اتاق

یا غذا نمیپزن و ...

بابا بشینین بگین به طرف

دقیقا فک کنین دوتا دوست همجنسین ک باهم مشکل دارین، چطور انموقع میحرفین!! خب بشین با شوهرت بحرف

خیلی محکم و راسخ و واضح.

و براش روشن کن هدفت از گفتن مشکل، حفظ زندگیه و این ابراز مشکل رو، با روش درست، تکرار کن.

و مطمئن باش اگ شوهرت دلش به زندگی باشه، به حرفات توجه میکنه

حداقل منکه اینطور فکر میکنم که نمیشه. مثال از زندگی گذشته خودم بزنم: فک کنین پدرخانمم، تو سن ۶۰ سا ...

شوهرم مثل خانم شماست ومن جدیدا مخفی کارشدم دوست ندارم همه ازهمه چیززندگیم خبردارباشن،جالب اینجاست داداشش اصلا اینطورنیست

مردها فکر میکنن مادراشون عقل کل هستن و زن هاشون بد بین ِ روانی

نه اینم نیست.

مرد داریم تا مرد. زنهام میتونن این باشن و اصا مرد و زن نداره!!

دیدم زنهایی با قدرت و کیاست که مردی کاملا مامانی رو آسفالت کردن. یا کلا ول کردن و نتونستن دووم بیارن و تموم!

ینی الان به مرده پهن بده، میگه صدتای دستپخت ننم می‌ارزه!

شمام یاد بگیرین چطوری رام کنین

شمشیر دو لبه به همرا نوازش

ولی خب خیلی جنم و سیاست میخاد یاد گرفتنش و کاربردش

اشتباه من این بود بدلیل بیماری که دارن  تو زندگی خیلی بهش  بها دادم .... چند ماه پیش مامانش بهش زنگ زد که بیا اینجا کنار ما .... اون هم رفت و فقط برای خواب میاد .... اینجا اول اشتباه از مادرش بوده بعد خودش که نباید قبول می کرد