2777
2789
عنوان

مطیع بودن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 100 پست
کاریش نمیتونین. حداقل از دید منه مرد مردیکه تا این حد وابستست، بعیده اکی بشه. فقط خودتون به یسری ...

چرا آقایون اینجورین کسی رو که اینقدر وابسته خودش کرده و باهاش ازدواج کرده رها میکنه دوباره بر می گرده پیش خانوادش شما به عنوان یک آقا بگید مشکل از مرد هست یا خانوادش؟

فکر کردم کم سن و ساله که وابسته به خونواده شه

نه بابا زورم از این داره همسنای شوهرم دو تا بچه دارن اما شوهر من واسه یه عروسی هم میگه نه باید مامان و بابام قبول کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا من نمیتونم عادت کنم  حتی واسه عروسیمونم گفت خانواده ام میگن نه پس عروسی نگیریم

خیلی صبر میخاد تا روال رو به حالت طبیعی برسونین.

والا هر چی مرد مامانی دیدم، زنهاشون پیر شدن تا کمی چنج شد طرف.

مقابله هم کنین، ممکنه خدای نکرده به قیمت خرابی زندگی بکشه!!

کمی عادت کنین

خب اینارو باید قبل ازدواج دید!!!! 

خیلی صبر میخاد تا روال رو به حالت طبیعی برسونین. والا هر چی مرد مامانی دیدم، زنهاشون پیر شدن تا کمی ...

قبل ازدواج که نمیتونستم بفهمم بچه مامانیه

نهایتا من و همسرم میرفتیم بیرون

یهو اومدم تو جمع خانوادشون دیدم شوهرم جرات آب خوردن بدون اجازه خانواده اش نداره

کاریش نمیتونین. حداقل از دید منه مرد مردیکه تا این حد وابستست، بعیده اکی بشه. فقط خودتون به یسری ...

واقعانمیشه،من خیلی دوسش دارم ولی ناراحتم ازین اخلاقش،اومدیم یه شهردیگه ولی هرروز زنگ روحش اونجاست

چرا آقایون اینجورین کسی رو که اینقدر وابسته خودش کرده و باهاش ازدواج کرده رها میکنه دوباره بر می گرد ...

خدایی نمیشه برا همه یه نسخه پیچید!!

مثه خودم

خدایی کلا فازم این بود زندگی هر چی بشه، باید بین زن و مرد باشه و بس، در عوض یهو میدیدم ۷پشت انورتر میدونن دیشب چی خوردیم!!

ولی مردهای مامانی زیاد دیدم.

بنظر خودم برمیگرده به مشکلات روحی و درونیه فرد.

بنظرم همسر اینجور آدم‌ها، باید خیلی سیاس باشه؛ یعنی دقیقا بدونه کی سیاست کنه و کی نوازش.

اینجور مردها خیلی آسیب‌پذیرن.

زن باید شمشیر دستس باشه و در عین حال رئوف و فقط دقیقا باید بدونه کی و کجا اینارو بکار ببره، همین.

یعنی هنوز عروسی نکردین؟

نه یکسال و نیمه عقدیم 

میگم پدربزرگم سرطان داره بیا با هزینه های خانواده ام عروسی بگیریم میگه نه خانواده ام بهم گفتن تو هنوز نمیتونی مسئولیت زندگی رو قبول کنی فعلا برات زوده

واقعا ۳۳ سال زوده؟؟؟؟

قبل ازدواج که نمیتونستم بفهمم بچه مامانیه نهایتا من و همسرم میرفتیم بیرون یهو اومدم تو جمع خانوادش ...

منم شوهرم روزی پنج شش بار با مامانش حرف میزنه تازه میره بیرون یا تو اتاق یا جایی که من نشنوم چی میگن

قبل ازدواج که نمیتونستم بفهمم بچه مامانیه نهایتا من و همسرم میرفتیم بیرون یهو اومدم تو جمع خانوادش ...

نمیتونم راجب دوران اشنائیتون نظر خاصی بدم چون نمیدونم و بدونمم بازم اظهار نظر، منطقی نیست چون هزار اتفاق میفته و معمولا تو اون دوران، همه بوی عطر ادکلن همو استشمام میکنن و میری تو زندگی، تازه گند جوراب در میاد!!!

بهرحال خیلی میطلبه سیاس باشین