2777
2789
عنوان

عدد بتای بارداری لطفا کمک کنید

143 بازدید | 19 پست

سلام دوستان...من رفتم آزمایش دادم.۴ هفته و ۴روزمه  عدد بتا 5000  بود...به نظرتون زیاد نیست؟طبیعیه؟خارج رحمی بتا بالاست یا پایین؟

توی سایتا خوندم تا هفت هزار و خورده ایی توی هفته ۵ طبیعیه.

اگه تجربه ایی دارید کمک کنید تروخدا

اصلا چرا میرین از بتا میگیرین که با عددش استرس بکشین؟ سابقه خارج رحمی داری؟ سابقه ی سقط داری؟ همون که بگه مثبته یا منفی بسه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام طبیعی هست سایت ها رو نخونید توبارداری گوگل روبذار کنار به خودت و زندگیت برس نباید تاماه نه ...

سعی میکنم ریلکس باشم.نمیدونم کی برم سونوی قلب..دوس دارم بذارم هفته ۸

از طرفی دیدم همه میگن زودتر باید رفت یه وقت خارج رحمی نباشه

نه اولین بارداریمه. خب بالاخره باید بری که بفهمی  بارداری صد در صد

ته احتیاجی نیست 

من فقط فهمیدم مثبته 

پیش یه دکتر و دوتا مامای بهداشت هم رفتم گفتم عدد ندارم گفتن احتیاجی نیست 

خودت حساب کن سر ۸ هفته برو سونو ساک و قلب رو ببینه دیگه عدد نمیخواد که عزیزدلم استرس میدی به خودت مبارکت باشه بیخور ذهنتو درگیر اعداد و ارقام نکن

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
سعی میکنم ریلکس باشم.نمیدونم کی برم سونوی قلب..دوس دارم بذارم هفته ۸ از طرفی دیدم همه میگن زودتر با ...

سلام همه رو ول کن به حرف کسی توجه نکن تازه بعضی دکترا اشتباه میکنند چه برسه به خانمایی که تخصص ندارند

زودتر ازهفته هشتم نرید بعد هشت هفته مشخص میشه

سلام همه رو ول کن به حرف کسی توجه نکن تازه بعضی دکترا اشتباه میکنند چه برسه به خانمایی که تخصص ندارن ...

درست میگی عزیزم...دردی چیزی ندارم فعلا...صبر میکنم تا هفته ۸ پناه بر خدا

سلام عزیزم خوبی شما بعدمثبت شدن آزمایش دکتر نرفتی چیا بهت گفت؟  اخرش چن هفته رفتی سونوقلب

سلام عزیزم همین نیم ساعت پیش از دکتر اومدم.خدار وشکر قلبش تشکیل شده بود. من هفته ی هفتم تموم شد که رفتم...این حس قسمت همه ای خدااااا

سلام عزیزم خوبی شما بعدمثبت شدن آزمایش دکتر نرفتی چیا بهت گفت؟  اخرش چن هفته رفتی سونوقلب

عزیزم تاپیکت رو خوندم...اگه درد و لکه بینی نداری به نظرم نرو سونو تا پایان هفته 7 یا اوایل 8....منم چون نه درد خاصی داشتم نه چیزی..واژینال هم نرو...من صبر کردم که شکمی برم