اصلا چرا میرین از بتا میگیرین که با عددش استرس بکشین؟ سابقه خارج رحمی داری؟ سابقه ی سقط داری؟ همون که بگه مثبته یا منفی بسه
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه اولین بارداریمه. خب بالاخره باید بری که بفهمی بارداری صد در صد
ته احتیاجی نیست
من فقط فهمیدم مثبته
پیش یه دکتر و دوتا مامای بهداشت هم رفتم گفتم عدد ندارم گفتن احتیاجی نیست
خودت حساب کن سر ۸ هفته برو سونو ساک و قلب رو ببینه دیگه عدد نمیخواد که عزیزدلم استرس میدی به خودت مبارکت باشه بیخور ذهنتو درگیر اعداد و ارقام نکن
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
سلام عزیزم خوبی شما بعدمثبت شدن آزمایش دکتر نرفتی چیا بهت گفت؟ اخرش چن هفته رفتی سونوقلب
عزیزم تاپیکت رو خوندم...اگه درد و لکه بینی نداری به نظرم نرو سونو تا پایان هفته 7 یا اوایل 8....منم چون نه درد خاصی داشتم نه چیزی..واژینال هم نرو...من صبر کردم که شکمی برم