2777
2789
عنوان

خدایی چه تاپیکاییه میزنید😕😕😕

855 بازدید | 88 پست

اول ک واکسن نبود هی می‌گفتین جون مردم ارزش نداره باید تامین بشه واکسن زدید هی میگید عوارض داشت جون مردم واسشون مهم نیست که😐😐

چند چندید  

قبل واکسن نگران این بودیم کرونا نگیریم بمیریم الان نگرانیم از عوارض واکسن سکته نکنیم بمیریم😑

عمر دست خداست نه میشه کمش کرد نه زیاد با این حرفا تو دل بقیه رو خالی نکنید حق الناسه ، کسی ک واکسن زده الان چکار کنه ؟؟!! خب تموم شد رفت دیگه 🙂 

خدا همه رفتگان رو هم بیامرزه 🌹روحشون شاد 

شاید مُردم حواسم نیست🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

میترکه تاپیکت 😕

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

همونو بگو

همه چیو میچسبونن ب واکسن

نمیگن تغذیه هامون خرابه

هوامون خوب نیس

همش داریم فست فود و ات اشغال میخوریم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!