2777
2789
عنوان

خدایی چه تاپیکاییه میزنید😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روزی امیر کبیر واکسن فلج اطفال رو وارد ایران کرد !!!! یه سری گفتن مال شیطانه به بچشون واکسن ن ...

یا خدا کلا تاریخ رو تحریف کردید واکسن فلج اطفال زمان امیر کبیر😂😂😂 اون آبله کوبی بود

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
کلا جملاتتون غلطه اونا که عاشق واکسن بودن مثل شما هنوزم ازش دفاع میکنن مثل همین الان که داری دفاع می ...

چرا اینطور برداشت کردی؟؟؟ من گفتم عاشق واکسنم؟؟؟ گفتم هر اعتقادی دارید بذارید برای خودتون دیروز توی ی تاپیکی زن حامله بچش موقع زایمان فوت شد گفت علایم واکسنه همه باردارا ترسیدن خب آخه چرا

شاید مُردم حواسم نیست🙃
مغز کوچک زنگ زده آن دیگه عین مردن دویست سال پیش علم ستیز و خرافاتی ان،

دوست همسر من یه ماه پیش تو سن ۲۵ سالگی ایست قلبی کرد

سر مزارش میگفتن از واکسنه

ولی من میگم این بنده خدا تا حالا شده فشارشو چک کنه

یا نوار قلب بده

شاید مثلا دریچه های قلبش مشکل داشته نمیدونسته

دوست من تو ۲۲ سالگی ایست قلبی کرد قبل واکسن زدنا

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
دیگه این نظر شخصیه هر فردیه ک بزنه یا نه🌹

دقیقا 

به هیچکسم نگفتم نزنه خب یکی دوسداره با علم بره جلو یکی نه 

ولی دیگه یکاری آدم میکنه باید پاش بمونه اعتماد کنه الکی به خودش و بقیه استرس نده 

افرین دقیقا قبل واکسن همه تو وحشت و اضطراب بودن که چرا دنیا واکسن زده ما هنوز نزدیم ، الان میگن چرا ...

افرین یادته چقدر میگفتن همه دارن میمیرن زود واکسن بیارید

شاید مُردم حواسم نیست🙃
از همون اول با واکسن مخالف بودم و الانم هستم  کرونا هم دوبار گرفتم از واکسن زده ها حالم بهتر ب ...

اگر قبل واکسن زده ها گرفته بودی که ویروس ضعیف نشده بود ریت درگیر میشد اونموقع همینجور بلبل زبونی میکردی؟امیدوارم همیشه همینجور در مقابل علم‌مقاومت کنی .الان گوشی ضرر داره چرا دستته.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

افرین یادته چقدر میگفتن همه دارن میمیرن زود واکسن بیارید

اره تازه اعتراض میکردن کشورهای عربی همه دارن میزنن به جاش یه مشت بی عرضه اون بالا هستن که جون مردم براشون مهم نیست . 

نگاه هم بکنی بعد واکسیناسون مرگ و میر بسیار آمارش اومد پایین ، الکی فقط میخوان جَو بدن حالا چه واکسن باشه چه نباشه