2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش برای دانشگاه برم کدوم بازار کارش؟

باید ببینی خودت چی دوست داری همونو برو رشته زیاد داره 

مامایی 

دندون 

داروسازی

پزشکی 

فیزبوتراپی

پرستاری 

هوشبری 

تکنسین اتاق عمل و.....

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد 🙃 واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون🌼واسه بوی غذای مامان 🥘 واسه خوراکی خریدنای بابا🍬واسه لذت خاروندن جای کش جوراب🧦 واسه حس خوب کندن چسب خشک شده روی دست 👐واسه خوردن ته دیگ سیب زمینی 🍟واسه مزه نارنگی🍊واسه بوی خیار🥒واسه طلوع خورشید🌝واسه آرامش شب🌚واسه بوی لاک 🖌بوی چوب سوخته ،بوی بنزین،بوی نم بارون روی خاک☔بوی کتاب نو📚بوی قهوه تو خیابون☕خدایا شکرت واسه صدای دریا🌊صدای آتیش توی جنگل 🔥صدای بارون رو شیروونی🏚واسه صدای راه رفتن روی برگ های خشک شده توی پاییز🍂🍂🍁واسه صدای راه رفتن روی برف تو زمستون واسه وقتایی که با اولین نگاه سر نوارچسب و پیدا میکنیم،واسه بوی تن نوزاد چایی تو هوای سرد .لیسیدن انگشت بعد خوردن پفک نمکی ،واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت 🤲🤲💕
باید ببینی خودت چی دوست داری همونو برو رشته زیاد داره  مامایی  دندون  داروسازی پز ...

البته دندون پزشکی بازار کارش خیلی خوبه ولی باید زیاد تلاش کنی

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد 🙃 واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون🌼واسه بوی غذای مامان 🥘 واسه خوراکی خریدنای بابا🍬واسه لذت خاروندن جای کش جوراب🧦 واسه حس خوب کندن چسب خشک شده روی دست 👐واسه خوردن ته دیگ سیب زمینی 🍟واسه مزه نارنگی🍊واسه بوی خیار🥒واسه طلوع خورشید🌝واسه آرامش شب🌚واسه بوی لاک 🖌بوی چوب سوخته ،بوی بنزین،بوی نم بارون روی خاک☔بوی کتاب نو📚بوی قهوه تو خیابون☕خدایا شکرت واسه صدای دریا🌊صدای آتیش توی جنگل 🔥صدای بارون رو شیروونی🏚واسه صدای راه رفتن روی برگ های خشک شده توی پاییز🍂🍂🍁واسه صدای راه رفتن روی برف تو زمستون واسه وقتایی که با اولین نگاه سر نوارچسب و پیدا میکنیم،واسه بوی تن نوزاد چایی تو هوای سرد .لیسیدن انگشت بعد خوردن پفک نمکی ،واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت 🤲🤲💕