2777
2789
عنوان

میترسم یه روز بمیرم و دوستمو پیدا نکنم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم چند وقته قهرین خب دلت تنگ شده آشتی کن

۷ ماهه.

دوست من مرتب به من زنگ میزد بهم پیام میداد ؛ اما من نه ، من اینطوری‌ام اصلا به کسی زنگ نمیزنم به این معنی نیست که دوستشون ندارم ، سر همین ماجرا تماس نگرفتن من اون دوستی رو بهم زد.

الان رفت روسیه درس بخونه منتظرم برگرده برم پیشش جبران کنم ، تیر برمیگرده ، میخوام یه جعبه کیک و شیرینی و یه کادو براش بگیرم ببرم..امیدوارم اشتی کنه...چون خیلی خوبه☹️

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
درخواست دوستی توی سایت بالا نمیاد برام  دع  نویس  میشناسی  ؟؟ حضوری فقط میخ ...

من فقط یکیو میشناسم چون راهم ازش کمی دوره چندبار برام پست کرده. اگه به شما نزدیکه میتونی حضوری بری پیشش. گاهی کاشانه گاهی خوزستان

کارش خوبه ؟ نتیجه دیدی؟ کاشان میتونم برم

برا من که کارش خوب بود خدایی. دعایم که گرفتیم برامون پست کرد. البته برا شوهرم بود. پیش صد نفر انجام داده بودیم بی فایده حتی یکی از شوهرم 7 میلیون گرفت ولی هیچی. اما این گفت همه رو بندازین بره خودش یکی داد برا ما نتیجه داد. دیگه الله و اعلم برا بقیه چه جوریه. ولی من نشنیدم کسی ناراضی باشه