2777
2789

عنوان تاپيكارو خوند…

-شوهر هول 

-مادر شوهرم خيلي بدجنسه چكار كنم؟

-ميخوام شوهرمو سر به نيس كنم…

-شوهرم دست بزن داره….

-ميخوام خودكشي كنم از دست خانواده شوهرم….

-شوهرم صيغه كرده….

چشاش چارتا شده بود😂😂

عاخه همچين عمييييق داشتم ني ني سايتو مطالعه ميكردم حالا فك ميكرد دارم در مورد پيوند كوالانسي مطالعه ميكنم 

خدا بگم چكارتون كنه نميشد چن تا تاپيك خوب هم اون وسط بزنين😂😂🤦🏻‍♀️آبروم رفت🥲

😂😂😂😂😂میگفتی اینا قوم عروسن قوم شوهر صبح میان 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا گوشیتو نگاه کرد؟ آبروی خودش رفت که در مباحث خاله خان باجی ورود کرد

خوب من تو حالت عادي حوصله اين مباحثو ندارم الان كه باردارم و زمان دير ميگذره برام ،خيلي برام شيرين شده همش تو ني ني سايتم 😂

خوب من تو حالت عادي حوصله اين مباحثو ندارم الان كه باردارم و زمان دير ميگذره برام ،خيلي برام شيرين ش ...

منم تازگیا خیلی میام نی نی سایت علاقه ای به مباحث اینجا ندارم ولی صرفا جهت پر کردن بیکاری

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی

اره منم تو زندگی عادی یه ادم خشک و فراری از مسایل خاله زنکیم. حتی با زنهای فامیل تلفنی حرف نمیزنم میگم موضوعات زنانه دوست ندارم فقط شغل و درس  اما اینجا زیاد میام گوشیو از همسرم قایم میکنم نبینه تو چه تاپیکای سمی میرم..