2777
2789
من میخام این هفته حلزون بیارم پرورش بدم کلی اینوراونور زنگ زدم تحقیق کردم درامدش خوبه

از شرکت میخوایی بیاری؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو دیوار پرسیدم از چن نفر برا حلزوون 

گفتن شغله راحتیه

ولی الان میگفتن مشتری نداره 

ما گلستانیم

شاید شهر شما داشته باشه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
دقیقا ۶ سال عروسی کردیم خونه ماشین هم داریم ولی با سختی داریم زندگی میکنیم از شکم هی باید بزنی

باز خداروشکر کن خونه دارین از خودتون

ما که بعد ۸ سال هنوز نتونستیم بخریم

شما جفتتون کار میکنید؟

من تو دیوار پرسیدم از چن نفر برا حلزوون  گفتن شغله راحتیه ولی الان میگفتن مشتری نداره  ...

من نیشابورم اتفاقا منم زنگ زدم یه نفر از علی اباد بود گف الان یکم خرابه ولی شاید هفته دیگه ماه دیگه خوب شه خب تاموقع ماببریم بزرگ کنیم خوب میشه یه خانومم زنگ زدم از تبریز بودن گف ک میتونی بخری زمستون بفروشی زمستونا گرون میخرن

من نیشابورم اتفاقا منم زنگ زدم یه نفر از علی اباد بود گف الان یکم خرابه ولی شاید هفته دیگه ماه دیگه ...

الان همسایمون از شرکت گرفته 

هنوز به فروش نرسیده 

من برج ۶ شاید بگیرم 

ولی هنوز دودلم

باز خداروشکر کن خونه دارین از خودتون ما که بعد ۸ سال هنوز نتونستیم بخریم شما جفتتون کار میکنید؟

ن کلا شوهرم بدش میاد بیرون کار کنم 

بخدا باسختی و هزارتا وام من پدرشوهرم هزارتومن کمکمون نکرد باورت میشه حتی کادو هم بهم نداد همش شوهرم از بچگی هم کار کردخرج خانوادش میداد تازه الان هم هر ماه ی پول باید بدیم خانوادش چون پدرش کار نمیکنه

ن کلا شوهرم بدش میاد بیرون کار کنم  بخدا باسختی و هزارتا وام من پدرشوهرم هزارتومن کمکمون نکرد ...

خدا به زندگیتون برکتشو بده

ماهم دنباله وامیم 

دلت پاکه دعا کن امسال بریم خونه خودمون

خدا به زندگیتون برکتشو بده ماهم دنباله وامیم  دلت پاکه دعا کن امسال بریم خونه خودمون

انشالله عزیزم میخرم ولی وام اینا هرچی تونستی جمع کن طلا داربفروشم زودتر ی خونه بخر وام ادم میده کم کم ولی خونه دیگه راحت نشستی داخلش حالا سال به سال هم فوقش خرج داخلش میکنی