2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بنظرمن هرکاری بهتر از بیکاریه بنظرم بره کار بهتر پیداشد همون بره من شوهرم امسال تازه حقوقش شده ...

ن حالا بیکار نیس کاشی کاره ولی کار ازاد هیچ برنامه ای نمیشه روش ریخت یه موقع داری یه موقع هم لنگ هزارتومنی

اامروز شوهرم رفته بود یه جایی برا تست جوشکاری جوشکاری از اون سختا بوده وگفتن ک زیادبلدنیستی ونمیخایی ...

به سلامتی. کار سختی هست شاید حقوقش کم لاشه اما خیالت راحته خطرناک نیسا. جوشکاری خدایی نکرده پرت میشه پایین ....

الان حقوق ها کم همه چی گرون روز به روز هم زندگی برا مردم سخت تر میکنن

اره بخدا یه تومن توکارته میری بیرون مثلا یه دوری بزنی میای میبینی ۱۰۰مونده خرج انچنانیم نکردی نهایت یه ساندویچ خورده باشیو برابچه ها یه خرج کوچولو

واقعا خیلی کمه بااین گرونی

ولی حتما بره همین شوهر دخترعمم که میگم اول همینجوری استخدام شده بود کنتور هارو چک میکرد بعد بهش گفتم برو دستو ادامه بده استخدام بشی لیسانس که گرفت استخدام شد تو اداره تا دکترا ادامه داده بعد بشه مدير عامل حالا درسته حقوقش 15 تومنه ولی بهشون وام های زیاد با سود کم میدن هزینه های درمان همش رایگانه 

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 
اره بخدا یه تومن توکارته میری بیرون مثلا یه دوری بزنی میای میبینی ۱۰۰مونده خرج انچنانیم نکردی نهایت ...

من که به کل ناامید شدم با این خرجا چجوری خونه دار بشیم 🤕💔

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اره بخدا یه تومن توکارته میری بیرون مثلا یه دوری بزنی میای میبینی ۱۰۰مونده خرج انچنانیم نکردی نهایت ...

افرین بخدا ماهم موندیم بچه هم ندارم ولی همش میگم خدا به داد اونای برسه که بچه دارن مگه میشه برا بچه نخری حالا خودمون هیچ لعنت به اونایی که سفره مارو روز به روز کوچیک تر میکنن