2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واایی اسی تو چ حالی داری ک پا میشی دو ساعت گریه میکنی 

منک ی هفتس اینجوری میشم بلافاصله میخابم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اولین باری هم ک اینجور شدم گرفتم خابیدم

قشنگ همچی ب شخممه 🦦🤪

۱۹  چطور مگه؟

کوچولویی که عزیزم

ببین گلی اصلا دور و بر روانپزشک نرو اینا بیماری برات میسازن کارشون اینه

تو الان بخاطر درس و مشکلات و فشارهای کنکور و شاید خانواده و جامعه اینجوری شدی یه دختر توی این سن هزار فکر توی سرش رژه میره اصلا فک نکن وسواس داری اصلا اسمشم نبر 

اینو بدون هرچی که بگی همون میشه انقد به خودت این اتیکت رو نچسبون کم کم واقعی میشه

بجاش اینکارا رو بکن

با دوستای صمیمیت زیاد حرف بزن و درد دل کن

آهنگ شاد گوش کن آهنگای غمگین و روانشناسانه رو حذف کن

بیرون برو با دوستات و سرگرمیتو زیاد کن

ورزش کن حتما، شنا یا هرچی دوس داری

کلاس موسیقی برو اگه میتونی ساز بزن

کتاب بخون توی زمینه هایی که دوس داری

برای آیندت برنامه بریز و به اونا فکر کن مدام، فکر ما خیلی قویه مطمئن باش هرچی بهش فکر کنی همون میشه

خیلی وحشتناکه چارش چیه شما چکار کردی

علتش افسردگی یا ارتعاشع پایینه..وقتی بار منفی روحت سنگین شه این حالت پیش میاد

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

فلج خواب وقتی خیلی خسته ای یا درگیری ذهنی داری انفاق میفته رو به بالا نخواب موقعی که برات پیش میاد دست پاچه نشو ارامشتو حفظ کن با خوندن دعا یا هرچیزی سعی کن انگشت. کوچیکتو تکون بدی کم کم. بدنت درست میشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
تو دیدیش؟

متوجه نشدم چی رو دیدم؟

دیشب با صدای باز و بسته شدن در چشمام باز شد و بدنم قفل شد و اون حالت اضطراب و ترس بهم دست داد 

میخاستم جیغ بزنم خاهرمو صدا کنم صدام در نمیومد 

بعد ی زن رو دیدم ک رفت تو اتاق و من بدنم از اون حالت خارج شد 

پاشدم کل خونه رو گشتم تا ترسم بریزه و برگشتم خابیدم 

تو خونه تنها بودم 🥲

خودمم فک میکنم انرژیم پایین اومده علتش همینه

قبل خواب گریه نکن و با حالت غم و غصه نخواب .روحتو قوی کن

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖