2777
2789
کوچولویی که عزیزم ببین گلی اصلا دور و بر روانپزشک نرو اینا بیماری برات میسازن کارشون اینه تو الان ...

عزیزم حرفای شماهم درسته اما خیلی از این حرفا ب خودم زدم بیماری من مربوط ب درس و کنکور و امتحان و خانواده و جامعه نیست ..... سالهای طولانی ک من دچار این بیماریم

اولش ک فهمیدم یه همچن مریضی دارم باورم نمیشد میگفتم تلقین حرفای شمارو میزدم اما زمان ثابت کرد ک من واقعا بیمارم 

و فقط میدونم ک این بیماری درمانش دست خدا و همون دکتر ک شما میگی

بیماری من خیلی ب زندگی من لطمه زده من اصلا حالم خوش نیست

بیماری من ب تمام چیزایی ک شما دارین میگین انجامش بده لطمه زده من انقدر فشار روی مغزم بوده ک جسمم خستس نای هیچ کاریو ندارم بارها گفتم تلقین قوی بمون تو میتونی نشد ک نشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حرفای شماهم درسته اما خیلی از این حرفا ب خودم زدم بیماری من مربوط ب درس و کنکور و امتحان و خان ...

میشه عزیزم اراده کن اراده ما انسانها می‌تونه کوه رو جابجا کنه فکرت مال خودته فکرتو کنترل کن

اینا رو منی دارم میگم بهت که با اراده خودم همه زندگیمو ساختم خدا کمکت میکنه فقط بخواه جوری بخواه که بتونی پاشی

بخدا میتونی

از نظر روحی و جسمی خودتو تقویت کن، مخصوصا جسمی. منم یه سه چهار بار اینجوری شدم‌،وقتی ۲۲، اینا بودم، ...

روحم خستس علتش هم سختیاییه که تو زندگی کشیدم و تمومی نداره

همش فک میکنم این حقم نبود .

من وقتی میخوابیدم یه ربع اول خواب درحالی ک خواب بودم چشام باز می‌شد و فقط توانایی حرکت در چشمام داشت ...

سلام من شدم امشب بیدار بودم تو گوشم صدا زنگ بود نمیتونستم تکون بخورم چشامو فشار دادم صدا 

زنگ بیشتر شد  

خوب نیستم همین🖤