2777
2789
عنوان

همچین ادمای رو دیدین؟

114 بازدید | 13 پست

من نظرم این باید بذاری دخترت بره دانشگاه رشته خوب تحصیل کنه بعدش اگه خواست ازدواج کنه بعضی از خانوادهارو دیدم همه فک ذکرشون تور کردن خواستگاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توو واقعیت ن ندیدم راستش

ولی توو سایت دیدم در حدی وضع خرابه ک زیر ۱۸ رو هم شوهر میدن🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

۱۳هم دیدم تو سایت

کاش دروغ باشه😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من دبيرستان بودم يكي از دوستام هرشببب يه خواستگار داشت برا ماهم عجيب بود چون ظاهر بسيار ساده داشت 

بعدن خودش گفت هركسي كه پسر داره مامانم ميره بهشون ميگه زن نميخواي برا پسرت بگيري من يه دختر خوشگل دارم 

تو همون دوران دبيرستان ازدواج كرد با يه معلم 

دوسال بعدش با يه بچه جدا شد 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔