2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه رو ترک نکن،عدم‌تمکین نکن،فحاشی نکن،سند و مدرک دست همسر نده،اینکارا الویته چرا؟چون شما اگر تمکین نکنی یا درحا قهر کنی بری خونه بابات یا اولین نفر بری درخواست طلاق بری باید دنیال طلاق بدویی

بزار اونی ک اقدام میکنه اون باشه مگر درصورتیکه ازش خطایی داری ک میدونی دادگاه درجا صادر میکنه حکمو

اينكه ديگران چى در مورد من فكر میكنن،اصلا ربطى به من نداره🌸🍃🎈
خونه رو ترک نکن،عدم‌تمکین نکن،فحاشی نکن،سند و مدرک دست همسر نده،اینکارا الویته چرا؟چون شما اگر تمکین ...

فعلا خونه  رو ترک نمی کنم نمیخوام خانواده ام بدونن چون اجازه نمیدن فقط تلفنی با برادر بزرگم صحبت کردم گفتم میخوام اینکار کنم اون هم گفت خوب فکرات بکن که وسط راه کم نیاری

امروز دخترم خونه پدر بزرگش بود یکدفعه صدای جیغ و دادش میاد صبر کردم تا بیاد همین جور گریه کنون اومد کنارم فقط داد میزد با دختر عمش دعواش شده بود هر کار می کردم آروم نمیشد فقط داد میزد یکدفعه صدای مادر بزرگش اومد که داشت دخترم صدا میزد اینقدر دخترم عصبی شده بود تحت هیچ شرایطی آروم نمی گرفت بعد از چند دقیقه پدر بزرگ و مادر بزرگش اومدن تو خونمون پدر بزرگش کنار در وایساد شروع کرد توهین کردن به من که عقده داری چرا سر بچه خالی میکنی و تو شخصیت نداری خودسر یاغ همین جور پشت  سر هم می گفت من اصلا جواب ندادم فقط داشتم دخترم آروم می کردم .... شوهر هم خونه نبود .... با کار اینا دیگه تصمیم  گرفتم جدا شم