2777
2789
عنوان

بی احترامی به مادر

291 بازدید | 20 پست

من خیلی آدم عصبی هستم مامانم هم خیلی رو اعصاب میره و باعث میشه دعوامون بشه از عصبانیت هرچی دلم‌میخواد میگم

چیکار کنم اینجوری نباشم؟

اگر دعواهامو تعریف کنم حق با منه اما هرچی باشه نباید بی احترامی کنم اما اون لحظه دست خودم نیست و بدتر دلخوری به وجود میاد

همیشه از این آدما که با کلی احترام با مادرشون صحبت میکنن خوشم‌میاد اما واقعا نمیتونم از شدت عصبانیت 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به این فکر کن که خدایی نکرده یروز کنارت نباشه و این رفتارات یادت بیاد

بعدش به این فکر میکنم که ناراحت میشم

اما اونجا از شدت عصبانیت خودمم میتونم بکشم 

قلقش دستت بیاد ببین از چه کاری بدش  میاد جلوش انجام نده  چیزی نگو گناه داره مادره دلش می ...

خودش گیر میده بعد توجه نمیکنی انقدر بهت توهین میکنه تا از هم بپاشی بعد دیگه ساکت میشه

فحش میدی؟ من ی زرزررره تند حرف بزنم یا دیر جواب بدم عذاب وجدان پارم میکنه بر عکس خواهر برادرام سگ اخ ...

منم عذاب وجدان پارم میکنه اما یک حرفایی میزنه که از خود بی خودت میکنه

فحش نه اما کمی هم ازفحش نداره

بعدش به این فکر میکنم که ناراحت میشم اما اونجا از شدت عصبانیت خودمم میتونم بکشم 

من هر وقت این شرایط پیش میومد یه اهنگ مسخره تو ذهنم میخوندم متوجه نمیشدم چی میگه بعد که تموم میشد حرفاش اروم میشد میرفتم منت کشی اشتی کنه جالبیش اینه زودم قهر میکرد 😂

بحث مادر و احترامشون جای خودش. اما عژیزم برای کنترل خشمت باید اقدام کنی. نمیدونم مجردید یا متاهل ولی ...

اخه فقط با مامانم اینجوریم

بقیه رو میتونم نادیده بگیرم و عصبانیتم در حدیه که خودم اذیت شم اما مامانم تا دیوونت نکنه آروم نمیشه

من هر وقت این شرایط پیش میومد یه اهنگ مسخره تو ذهنم میخوندم متوجه نمیشدم چی میگه بعد که تموم میشد حر ...

اره مامان منم زود قهر میکنه

آخه میگم آنقدر تکرار میکنه و بد رفتار میکنه که باید ۱۰۰۰ تا آهنگ و تکرار کنم😂😂

اره مامان منم زود قهر میکنه آخه میگم آنقدر تکرار میکنه و بد رفتار میکنه که باید ۱۰۰۰ تا آهنگ و تکرا ...

بخون بابا اینقدر مامانا مهربونن که طاقت ندارن چیزی بشنون 

یهو یچی مشنون ارزو مرگ میکنن از بس نفسشون حقه خدا بی برو برگرد گوش میکنه با خوش میبره مراقب رفتارت باش زود دیر میشه