2777
2789

زنده اس  یا رشدش متوقف شده

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارش داری خب 

میدونی الان جنسیتش ام مشخص شده نکن گناه داره

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

ی سوال

چرا میخای سقط کنی دلیلت چیه؟

راهنماییت میکنم واسه سقط بدون درد فق با قرص

فق میخام بدونم دلیلت موجه هست یا ن

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
غربالگری نرفتم هنوز جنسیت نمیدونم،تا عربالگری وایسم دیرتر میشه آمادگی روحی ندارم

با دکترت مشورت کن ولی سقط تو ۱۲هفتگی اونم جنینی ک داره رشد میکنه خیلی سخته خیلی خیلی

ی سوال چرا میخای سقط کنی دلیلت چیه؟ راهنماییت میکنم واسه سقط بدون درد فق با قرص فق میخام بدونم دل ...

از اول که فهمیدم باردارم حال روحیم خرابه از هفته ۶خواستم بندازم همش دست دست کردم شاید بتونم باهاش کنار بیام الان دو سه روز دیگه هفته ۱۲میرم آمادگی ندارم به نظرم همین یدونه ای که دارم بسته

با دکترت مشورت کن ولی سقط تو ۱۲هفتگی اونم جنینی ک داره رشد میکنه خیلی سخته خیلی خیلی

کاش میشد فقط با قرص باشه کارم به کورتاژ نکشه،میترسم قرص بزارم اصلا سقط نشه عوارض بمونه برای بچه

عزیزم بچته، چطور دلت میاد در موردش اینجوری حرف بزنی😭😭، خوبه یکی داری و این جوری میگی، فرق این بچه با اون یکی چیه ؟ تازه این بی پناه تره😭😭😭، مظلوم تره 😭😭بجای کشتنش به فکر کسب آمادگی باش

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
ی سوال چرا میخای سقط کنی دلیلت چیه؟ راهنماییت میکنم واسه سقط بدون درد فق با قرص فق میخام بدونم دل ...

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنی الان ۹هفته هستم جنین تو ۶هفته مونده البته ساک حاملگی خالی  بدون جنین دیده شده... قرص دکتر شیاف کرد۸تا دوتام زیر زبونی ولی بعد دو روز فقط خونریزی پریودی دارم لخته نمیاد چیکار کنم دفع بشه خواهش میکنم کمکم کن.

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگه🧡🧡
سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنی الان ۹هفته هستم جنین تو ۶هفته مونده البته ساک حاملگی خالی  بدو ...

راهنماییت میکنم چون میگی بچه خودش مشکل داره

هشت تا قرص سایتوتک نیاز داری

چهار تا زیر زبونی باید استفاده کنی

چهار تا واژینال

یدونه زیر زبونی و‌ واژینال همزمان میزاری

واژینالم باید با اپلیکاتور بزاری

بعد از دقیق چهل پنج دقیقه دوباره ی زیر زبونی و‌واژینال استفاده میکنی ب همین منوال تا قرص تموم شه

توی این مدت باید تحرک داشته باشی طناب بزنی ورزش کنی

فقط اصلا نباید بخابی اصلا

مرتب هر چند دقیقه یکبار از شکلات استفاده کن ک فشارت نیوفته

اسهال و تب و‌لرزم احتمالا داری چون عوارض قرص

یک تا چهار ساعت بعد قرص بچه میوفته

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
راهنماییت میکنم چون میگی بچه خودش مشکل داره هشت تا قرص سایتوتک نیاز داری چهار تا زیر زبونی باید اس ...

عزیزم من همینجوری گفتم ک دکتر ۸تا شیاف کرد به فاصله معین از هم دوتاهم زیر زبونی نمیخوام خودکشی کنم ک ۸تام مجدد استفاده کنم 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگه🧡🧡
عزیزم من همینجوری گفتم ک دکتر ۸تا شیاف کرد به فاصله معین از هم دوتاهم زیر زبونی نمیخوام خودکشی کنم ک ...

هشت تا یکجا شیافت نمیکنن چون طرز استفاده قرص اونیه ک‌من گفتم

راه حل رو بهت توضیح دادم دیگ انجام دادن یا ندادنش با خودته❤️