2777
2789
هشت تا یکجا شیافت نمیکنن چون طرز استفاده قرص اونیه ک‌من گفتم راه حل رو بهت توضیح دادم دیگ انجام داد ...

گفتم ۸تا شیاف به فاصله منظم از هم نگفتم یک جا

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگه🧡🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز میشه بگی از کجا میتونم تهیه کنم قرصو؟

من دوستم سقط کرد با قرص

میگف از کالا پزشکی گرفته

ولی معرف داشته معرفش ب طرف زنگ زده بوده

هماهنگ میکنه بعد این میره قرص رو‌تحویل میگیره

باید از بازار ازاد بگیری 

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
میترسم اخه ... چون که تقلبی توشون زیاد هست

اره اگ میخای بگرد جای معتبر پیدا کن

این دوستم ک‌میگم میگف بدون هیچ دردی س... کرده قرصش اصل بوده

اما خالم قرص گرف ب خدا قسم مرد و‌زنده شد از درد 

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
اره اگ میخای بگرد جای معتبر پیدا کن این دوستم ک‌میگم میگف بدون هیچ دردی س... کرده قرصش اصل بوده ام ...

منم که بدشانسم احتمالا دهنم سرویس خواهد شد..از دوستتون میپرسید ببینم عکس قرص رو دارن؟ که حداقل وقتی خواستم بخرم حدالامکان قرص فیک نگیرم 

سلام عزیزم شما چیکار کردید 

سقط کردی یا پشیمون شدی؟!  

منم شرایطم مثل شماست سه هفته پیش قرص سایتوتک استفاده کردم ده تا ، ولی سقط نشد 

الان موندم چه گلی بگیرم سرم دنبال دکتر میگردم برای کورتاژ

قديميم تركيدم دوباره اكانت ساختم 
سلام عزیزم شما چیکار کردید  سقط کردی یا پشیمون شدی؟!   منم شرایطم مثل شماست سه هفته پیش ...

چند هفته بودی سقط کردی 

چه بد تحرک داشتی 

حتما اصل نبوده قرص 

من نه والا امروز جواب غربالگری بردم دکتر گف نرمال نیس آمینوسنتز انجام بده خیالت راحت بشه البته گف ۱۵هفتگی .نزدیک ۱۰تومنم اون میشه واقعا موندم دولت چرا هیچ حمایتی نمیکنه آدمی که بیمه نداره چکار کنه

سلام من قرص راکوتان میخوردم برای جوش صورتم علاوه بر اون ناراحتی اعصاب و افسردگی شدید هم داشتم با این که جلوگیری میکردم متاسفانه ناخواسته باردار شدم به هر دری زدم بی نتیجه بود هیچ دکتری حاظر نشد حتی بهم بگه چکار کنم من موندم و یه بچه توی شکمم که معلوم نبود اگه دنیا بیاد چه مشکلاتی داره 

هزارتا شماره توی اینترنت بود که قرص برای سقط میفروختن به همشون زنگ زدم هر کدوم یه چیزی میگفتن که اصلا نتونستم به هیچ کدوم اعتماد کنم و بیشترشون مرد بودن .واقعا درمونده شده بودم و حال روحیم هر روز خرابتر که توسط یکی از دوستام خانم دکتری رو بهم معرفی کردن که تونستم ازشون قرص میزوپروستول یا همون سایتوتک اصل رو ازشون تهیه کنم این که داروخانه بود و اون خانم پزشک بود واقعا خیالم راحت بود و قرصو ازشون تهیه کردم و طبق روش و دستور العملی که داد طی چند ساعت کارم انجام شد واقعا باورم نمیشد به این راحتی مشکل به این بزرگی حل بشه و طی 6 ساعت همه چی تموم شد و راحت شده بودم 

اگه کسی میخواد این کارو انجام بده و شرایط نگهداریشو نداره قرصو از یه جای مطیمن بخره نه از این دلال ها که اومدن سایت زدن و سوادی هم در این زمینه ندارن 

شماره اون خانم دکتر09385283917 بود واقعا به من کمک بزرگی کرد الان 10 روزه از این قضیه میگذره و نتیجه سونوگرافی نرمال و طبیعی بوده 

الهی هیچ کس ناخواسته حامله نشه

سلام عزیزم شما چیکار کردید  سقط کردی یا پشیمون شدی؟!   منم شرایطم مثل شماست سه هفته پیش ...

دیروز قرص خوردم...اولش یه بافت ژله ای بی رنگ اندازه دو بند انگشت دفع کردم بعدش لخته خون ک جمعا اندازه یه کف دست میشد و درد شدید و خونریزی معمولی مثل پریودی...حالا نمیدونم اثر کرده یا نه 🤦‍♀️

دیروز قرص خوردم...اولش یه بافت ژله ای بی رنگ اندازه دو بند انگشت دفع کردم بعدش لخته خون ک جمعا انداز ...

چه خبر در چه حالی 

من هنوز نتونستم بااین موضوع کنار بیام 

میترسم قرص استفاده کنم و سقط نشه بعد چه خاکی بریزم توی سرم بین زمین و هوا میمونم ۳ماه و نیمم الان ۱۴هفته 

شما دقیق چندهفته ای 

تو این دو سه روز چه خبر

چه خبر در چه حالی  من هنوز نتونستم بااین موضوع کنار بیام  میترسم قرص استفاده کنم و سقط ن ...

عزیز دیروز ک زیر دلم درد میکرد...الان دردم کمتر شده..دارم دمنوش هایی که به پاکسازی رحم کمک میکنن میخورم تا دو سه روز دیگه برم سونو ببینم چی ب چیه .. بنظرت ممکنه اثر نکرده باشه قرص با اون چیزایی که بالا گفتم؟ البته الانم یکم لخته خون دفع میکنم.. شما که بچه نمیخواستید چرا زودتر ب فکر سقط نبودید؟من الان تو هفت هفته هستم که قرص خوردم...قرص رو شنیدم میگن تا ۸ هفتگی جواب میده...من وقتی میخواستم قرص بخورم از آشنا هامون که میپرسیدم ( پرستار و ماما ) انقدر ترسوندنم که ممکنه رحمت سوراخ بشه بیفتی رو خونریزی بمیری ولی از اون جایی که اصلا دلم بچه نمیخواست همه خطراشو ب جون خریدم خخخخ ولی خب خداروشکر تاحالا خوبم چیزیم نشده  🤦‍♀️ و یچیز دیگه شنیدم که این قرصا ممکنه اثر نکنه و باعث بشه بچه با ناهنجاری دنیا بیاد

عزیز دیروز ک زیر دلم درد میکرد...الان دردم کمتر شده..دارم دمنوش هایی که به پاکسازی رحم کمک میکنن میخ ...

توی سن بارداری شما شنیدم یه چیز اندازه جیگر میفته فک کنم فقط لخته کافی نیس 

منم از ناهنجاری میترسم ،میترسم که قرص سقط نکنه بچه با مشکل به دنیا بیاد 

دست دست کردم چون میترسیدم الان شده ۱۴هفته خیلی ناراحتم دستم به هیچ جا بند نیس