2777
2789
عنوان

قرص روکین و اسپیرونولاکتون

399 بازدید | 15 پست

بچه ها وقتی یه بسته روکین تموم شد چیکار کنم ؟ بسته جدیدو شروع کنم بلافاصله ؟ شروع نکنم تا پریود شم از روز پنجم بخورم ؟ هفت روز بمونم بعد شروع کنم مهم نیست پریود باشم یا نه؟ 

در مورد اسپیرونولاکتون دکتر گفت کلا قطع نکنم یعنی تو پریودی هم بخورم همونجور؟ خونریزیو کم نمیکنه ؟

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ن ی هفته فاصله بندازبعدبخور

بععد اگه تو این یه هفته پریود نشم مهم نیست ؟

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگ پریودات منظم نیس؟

زیاد نه قبلا یکی دو روز دیرو زود داست از وقتی این قرصارو میخورم نمیتونم حدس بزنم کی میخوام پریود شم 😑

قرص روکین رو دوجور به من دستور دادن ولی بهترش فکر کنم اینه که بسته اول رو که خوردی تموم شد صبر کن تا پریود بشی از روز پنجم قاعدگی شروع به مصرف کن

یه جور دیگشم به من گفتن بسته اول رو که تموم کردی یک هفته صبر کن کدری نداشته باش پریود شدی یانشدی یک هفته که تموم شد بخور

من اولی رو اجرا کردم  

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹
زیاد نه قبلا یکی دو روز دیرو زود داست از وقتی این قرصارو میخورم نمیتونم حدس بزنم کی میخوام پریود شم ...

والامعمولابایدبعده اتمام ی بسته ی هفته صبرکنی من امروزدقیقای بستم تموم شده ی هفته بعدبسته دیگرومصرف میخام کنم

قرص روکین رو دوجور به من دستور دادن ولی بهترش فکر کنم اینه که بسته اول رو که خوردی تموم شد صبر کن تا ...

نممیدونم اصلا یادم نمیاد دکتر بهم چی گفت شما نتیجه گرفتی ؟ برا کاهش موی زائد میخوردی ؟

نممیدونم اصلا یادم نمیاد دکتر بهم چی گفت شما نتیجه گرفتی ؟ برا کاهش موی زائد میخوردی ؟

زنگ بزن دکترت

من کیست تخمدان داشتم خوردم

اره خوب بود

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹
والامعمولابایدبعده اتمام ی بسته ی هفته صبرکنی من امروزدقیقای بستم تموم شده ی هفته بعدبسته دیگرومصرف ...

آرره روی بسته همینو نوشته ولی من یبار پایان یک هفته ام شد روز اول پریودی خوردم به سختی پریود میشدم اصن خونریزی قطع بود 😑

زنگ بزن دکترت من کیست تخمدان داشتم خوردم اره خوب بود

شماره ای ازش نیست  منم پلی کیستیکم موی زیر چونه ام کم شده اما شنیدم برمیگرده بعد قطع دارو 😔

چقدر از نام کاربری تون خندم گرفت 

جالبه 

بچه ها منم حسابی شیطنت میکنن و وقتی باباشون میاد 

میگن وای بابا اومد 

مامان بهش نگی اذیت کردیم 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️
چقدر از نام کاربری تون خندم گرفت  جالبه  بچه ها منم حسابی شیطنت میکنن و وقتی باباشون میا ...

🤣🤣🤣🤣 نه من بچه مظلوم و خوبیم ولی میاد تو اتاقم خوراکیامو میخوره لذا تا وقتی نیست باید یواشکی بخورم یوقت سر نرسه

🤣🤣🤣🤣 نه من بچه مظلوم و خوبیم ولی میاد تو اتاقم خوراکیامو میخوره لذا تا وقتی نیست باید یواشکی بخو ...

عزیزم 🌹

عمرشون طولانی 

انشاءالله همیشه بخندی 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️
عزیزم 🌹 عمرشون طولانی  انشاءالله همیشه بخندی

قربانت و همچنین 🫀