2777
2789
عنوان

قرص روکین و اسپیرونولاکتون

349 بازدید | 14 پست

بچه ها وقتی یه بسته روکین تموم شد چیکار کنم ؟ بسته جدیدو شروع کنم بلافاصله ؟ شروع نکنم تا پریود شم از روز پنجم بخورم ؟ هفت روز بمونم بعد شروع کنم مهم نیست پریود باشم یا نه؟ 

در مورد اسپیرونولاکتون دکتر گفت کلا قطع نکنم یعنی تو پریودی هم بخورم همونجور؟ خونریزیو کم نمیکنه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص روکین رو دوجور به من دستور دادن ولی بهترش فکر کنم اینه که بسته اول رو که خوردی تموم شد صبر کن تا پریود بشی از روز پنجم قاعدگی شروع به مصرف کن

یه جور دیگشم به من گفتن بسته اول رو که تموم کردی یک هفته صبر کن کدری نداشته باش پریود شدی یانشدی یک هفته که تموم شد بخور

من اولی رو اجرا کردم  

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹
زیاد نه قبلا یکی دو روز دیرو زود داست از وقتی این قرصارو میخورم نمیتونم حدس بزنم کی میخوام پریود شم ...

والامعمولابایدبعده اتمام ی بسته ی هفته صبرکنی من امروزدقیقای بستم تموم شده ی هفته بعدبسته دیگرومصرف میخام کنم

قرص روکین رو دوجور به من دستور دادن ولی بهترش فکر کنم اینه که بسته اول رو که خوردی تموم شد صبر کن تا ...

نممیدونم اصلا یادم نمیاد دکتر بهم چی گفت شما نتیجه گرفتی ؟ برا کاهش موی زائد میخوردی ؟

نممیدونم اصلا یادم نمیاد دکتر بهم چی گفت شما نتیجه گرفتی ؟ برا کاهش موی زائد میخوردی ؟

زنگ بزن دکترت

من کیست تخمدان داشتم خوردم

اره خوب بود

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹
والامعمولابایدبعده اتمام ی بسته ی هفته صبرکنی من امروزدقیقای بستم تموم شده ی هفته بعدبسته دیگرومصرف ...

آرره روی بسته همینو نوشته ولی من یبار پایان یک هفته ام شد روز اول پریودی خوردم به سختی پریود میشدم اصن خونریزی قطع بود 😑

چقدر از نام کاربری تون خندم گرفت 

جالبه 

بچه ها منم حسابی شیطنت میکنن و وقتی باباشون میاد 

میگن وای بابا اومد 

مامان بهش نگی اذیت کردیم 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️
چقدر از نام کاربری تون خندم گرفت  جالبه  بچه ها منم حسابی شیطنت میکنن و وقتی باباشون میا ...

🤣🤣🤣🤣 نه من بچه مظلوم و خوبیم ولی میاد تو اتاقم خوراکیامو میخوره لذا تا وقتی نیست باید یواشکی بخورم یوقت سر نرسه

🤣🤣🤣🤣 نه من بچه مظلوم و خوبیم ولی میاد تو اتاقم خوراکیامو میخوره لذا تا وقتی نیست باید یواشکی بخو ...

عزیزم 🌹

عمرشون طولانی 

انشاءالله همیشه بخندی 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️