2777
2789

اگه کسی کسی به عشقتون پیشنهاد رابطه بده ری اکشنتون چیه؟

کسی که باهاش در ارتباطم « رابطمون جدیه » مشاور کنکوره...دانش آموزش دیشب که روز معلم بوده بهش پیشنهاد داده...

اونم بهم گفت و تاکید کرد چون نباید چیز پنهونی تو رابطمون باشه بهت اطلاع دادم...

ولی حالم خیلی بده...حسودیم شده...حساس شدم...

شما اگه تو شرایط من بودید چیکار می کردید ؟ خیلی عاشقشم...نمیتونم حسم و کنترل کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

تو ذهنم دختره رو‌ تیکه تیکه میکردم

بعد تو‌ واقعیت هیچ کار خاصی نمیکردم

حساسیت نشون نده

بین مشاورا و دانش آموزا زیاد هست این موارد

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

من خوشم میادکسی به کسی که دوسش دارم پیشنهاد بده اینجوری حس میکنم حتما طرف یه کسیه واسه خودش😂😂

البته اینکه کسی رو دوس ندارم هم بی تاثیر نیست تو این قضیه😂😂🤝

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  
طبیعیه حسودیت ولی به پارتنرت گیر نده که دیگه حرفاشو بهت نزنه

گیر ندادم...همش و تعریف کرد...ولی هنوز تا بعد کنکور فرایند مشاوره ی دختره ادامه داره...نگرانم که دوباره تکرار بشه

حسودیم نمیشه.چن مهم اینه انتخابش منم😊

اینکه درسته...ولی به هر حال عواطف زنانه دخیله دیگه...من خودم خیلی منطقی ام...اما احساسات زنانم هم خیلی قویه...جلوی اون منطقی برخورد کردم اما پیش خودم آشوبم

من خوشم میادکسی به کسی که دوسش دارم پیشنهاد بده اینجوری حس میکنم حتما طرف یه کسیه واسه خودش😂😂 الب ...

😂😂😂😂

نگاه...منم قبلا همین حس و داشتم...ولی خوب شما تصور کن...به خاطر مشاوره...هر شب دختره بهش پیام میده...هفته ای دوبار هم تماس باید داشته باشن...چون از طریق موسسه هم هست نمیتونه لغوش کنه وگرنه گفت میخواستم لغو کنم...

بعد فکررررر کنننن...دختره برگشته بهش گفته ، اگه با کسی تو رابطه هم هستی مهم نیست مهم اینه که هیچکس بیشتر از من عاشقت نیست🚶🚶🚶