2777
2789
اسی تو تا چند وقت پیش فکر عمل تنگی واژن بودی حالا میخای کلیه بفروشی 😐

اره اونجا داشتم کار میکردم الان دیگه توان کار کردن ندارم کرایه خونم کم بود اما الان کرایه خونه کارهم زانو هام مشکل دارن نمیتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردی جدیدا مد شده خیلی وقته که هست  شاید ۲۰ سال ۳۰ ساله اینکارو میکنن بخاطر پول بخاطر نداری ...

واقعا پول اینقدر ارزش داره که ازجونت بزنی؟

حالا بیاد همون کلیه از کار بیفته بعد باز دنبال دوا ودرمون 

من خیلی دنبال پولم میدونم بدون پول زندگی خیلی سخته 

با این حال اول سلامتی برام اهمیت داره 

اره اونجا داشتم کار میکردم الان دیگه توان کار کردن ندارم کرایه خونم کم بود اما الان کرایه خونه کارهم ...

خب کسی ک نداره بهتر نیس از این کارایی ک واجب نیس انجام نده و پولاشو هر چند کم پس انداز کنه....

من خودم بااینک شوهرم متوسط رو به بالا هست .... چند وقته میخوام ی ژل لب بزنم هنوز نتونستم بیشتر به فکر کارای دیگمم

واقعا پول اینقدر ارزش داره که ازجونت بزنی؟ حالا بیاد همون کلیه از کار بیفته بعد باز دنبال دوا ودرمو ...

درسته اما همین نداشتن پول باعث خیلی از بدبختیا میشه کسی تا تو بی پولی گیر نکنه نمیتونه درک کنه اونقد مشکلات هست که یه عده مجبور میشن بخوام بگم خدا کمکشون کنه فقط حرفه،خدا از آسمون براشون پول نمیریزه که

استارتر تو این تاپیک دل خیلیا کباب شد امیدوارم حقیقت نداشته باشه با توجه به تاپیکای تنگی واژن و بزر ...

عزیزم هرکسی تو هر دوره ای از زندگیش ی چیز تجربه میکنه من نخواستم کسی دلش بسوزه الان خیلی ها به خاطر بعضی از شرایط این کارو میکنن من نمیگم بدبخترینم از من پایینتر ها هستن دارن سختی تحمل میکنن از این حرف ها نمیزنن و همینطوز از من پول دارترها هستن به خاطر خارج رفتن کلیه میفروشن قضاوت ممنوع هر کسی هر دوره ی جور زندگی رو تجربه میکنه دلمم نمیخواد کسی دلش بسوزه برام مال خودمه میخوام بدون چند میخرن

خب کسی ک نداره بهتر نیس از این کارایی ک واجب نیس انجام نده و پولاشو هر چند کم پس انداز کنه.... من خ ...

شما جای من نیستی الانم تصمیم نگیر جای من شاید اونجا الانم مگه گفتم کلیه شما رو میخوام بفرشم تازه منم میخوام بدونم چی به چیه همین الان نفروختم که

واقعا پول اینقدر ارزش داره که ازجونت بزنی؟ حالا بیاد همون کلیه از کار بیفته بعد باز دنبال دوا ودرمو ...

اونکه اره سلامتی باارزشتر اما با ی کلیه هم فکر کنم میشه راحت زندگی کرد