الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا پول اینقدر ارزش داره که ازجونت بزنی؟ حالا بیاد همون کلیه از کار بیفته بعد باز دنبال دوا ودرمو ...
درسته اما همین نداشتن پول باعث خیلی از بدبختیا میشه کسی تا تو بی پولی گیر نکنه نمیتونه درک کنه اونقد مشکلات هست که یه عده مجبور میشن بخوام بگم خدا کمکشون کنه فقط حرفه،خدا از آسمون براشون پول نمیریزه که
استارتر تو این تاپیک دل خیلیا کباب شد امیدوارم حقیقت نداشته باشه با توجه به تاپیکای تنگی واژن و بزر ...
عزیزم هرکسی تو هر دوره ای از زندگیش ی چیز تجربه میکنه من نخواستم کسی دلش بسوزه الان خیلی ها به خاطر بعضی از شرایط این کارو میکنن من نمیگم بدبخترینم از من پایینتر ها هستن دارن سختی تحمل میکنن از این حرف ها نمیزنن و همینطوز از من پول دارترها هستن به خاطر خارج رفتن کلیه میفروشن قضاوت ممنوع هر کسی هر دوره ی جور زندگی رو تجربه میکنه دلمم نمیخواد کسی دلش بسوزه برام مال خودمه میخوام بدون چند میخرن