2777
2789
عنوان

اخه چرا باید بعداز مدتی دلتنگش بشم😭. ای خداا😭😣😖

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوب بیان کردی منتظرم برگرده ولی حتی اگه برگرده نمیپذیرمش 

😂😂😂منظور؟

خب دلم میخواد برگرده تا بهش بگم نه دیگه و...

از اونطرف دلم میخوادش ولی منطقم هیچوقت نمیزاره دوباره برگردیم باهم.

منم چندین ماهه کات کردم و حتی آدم جدیدی اومده تو زندگیم  اما قیافش صورتش جلو چشمامه هنوز از ذه ...

منم تا ی مدت نمیتونستم حتی با پسر دیگه ای چت کنم. ولی الان بهترم. اما همش چیزایی که خیال پردازی کردیم، قرارهایی که گذاشتیم میاد یادم حالم گرفته میشه. نمیتونم با کسی دیگه تصور کنم اون چیزارو

😂😂😂منظور؟ خب دلم میخواد برگرده تا بهش بگم نه دیگه و... از اونطرف دلم میخوادش ولی منطقم هیچوقت ن ...

میگم خوب بیان کردی دیگه؛ هرگز ب تو نمیرسم بااین که مقصد منی

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم
خیلی سخته. نمیدونم چرا رفتم تو فکرش دوباره. درصورتی که خوب شده بودم

وای انگار منی تمام حرفاتو انگارخودم زدم...تاپیک اخرمو ک دیدی...

دقیقا توحال توام

ولی من خودشو یاخانوادشو نمیبینم‌دیگ...شمارشم پاک کردم اینجوری راحتتر از سرم میپره.

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
حالا میبینی اونا قشنگ فراموشمون کردن:)

اون با یکی رل زده تا من و فراموش کنه ولی طرف و دوست نداره چون هنوز من و دوست داره.

ولی برام مهم نیس با یکی دیگس چون اخلاقاش و فهمیدم ولی دلم براش تنگه و دوستدارم باهاش حرف بزنم

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
😂😂😂منظور؟ خب دلم میخواد برگرده تا بهش بگم نه دیگه و... از اونطرف دلم میخوادش ولی منطقم هیچوقت ن ...

برای من دقیق دوسه هفته بعد کات بهم پیام داد سربحثو باز کرد خودشو کوچیک کرد میگف مثل قبل باهم باشیم بعد ببخشید یهو شروع کرد حرفای +۱۸ زد بلافاصله

بدون معذرت خواهی حتی

بهش گفته بودم یه شرط دارم که باهات آشتی کنم

و اینه که یه دسته گل بگیری بیای تو چشام نگاه کنی معذرت خواهی کنی حتی اونم قبول نکرد کثیف

منم خیلی راحت پرتش کردم بیرون از زندگیم

اون با یکی رل زده تا من و فراموش کنه ولی طرف و دوست نداره چون هنوز من و دوست داره. ولی برام مهم نیس ...

از کجا میدونی اونو دوس نداره؟ البته مشخصه خب برا فراموش کردن یکی بری رل بزنی صددرصد از علاقه نیست.

دقیقا مث من. منم اخلاقاشو فهمیدم. میدونم ک بدرد هم نمیخوریم. ولی بی نهایت دلتنگش شدم جدیدا. همش میگم کاش اونی ک میخواستم بود. 

برای من دقیق دوسه هفته بعد کات بهم پیام داد سربحثو باز کرد خودشو کوچیک کرد میگف مثل قبل باهم باشیم ب ...

وای اون قشنگ مشخص بوده زده بالا. وگرنه نمیومده.

اگه نمیرفته تو حس خاک بر سری، مطمن باش بهت پیامم نمیداد. واقعا متاسفم واسشون