2777
2789
عنوان

اخه چرا باید بعداز مدتی دلتنگش بشم😭. ای خداا😭😣😖

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 44 پست
اره برای اون نیازش به من پیام داده فقط خیلی بد ذات بود

ولی از یه لحاظ چ اسکلن. حاضر شده برای نیازش بهت پیام بده. خب چرا نمیره از طریق دیگه برطرف کنه. پیامم نده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی از یه لحاظ چ اسکلن. حاضر شده برای نیازش بهت پیام بده. خب چرا نمیره از طریق دیگه برطرف کنه. پیامم ...

اره دیگه اخه خودشم میدونس من اهل اون حرفا نیستم

بازم سعی داشت سو استفاده کنه

چرا این مدل آدما نمیرن سراغ یکی که مثل خودشون باشه؟ ینی هدفشون از رابطه یکی باشه

چون ازونجایی که من خیلی احساسی ام هدفم از رابطه ازدواجه فقط

از کجا میدونی اونو دوس نداره؟ البته مشخصه خب برا فراموش کردن یکی بری رل بزنی صددرصد از علاقه نیست. ...

میدونم نمیخوادش.

منم گریه میکنم از دلتنگی. 

همش میگم کاش فلان کار و نمیکردی کاش ناراحتم نمیکردی برا خودشیرینی یکی دیگه.... همش زندگیم شده کاش... خسته ام واقعا

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
اره دیگه اخه خودشم میدونس من اهل اون حرفا نیستم بازم سعی داشت سو استفاده کنه چرا این مدل آدما نمیر ...

دیگه وقتی ذات بد باشه همینه. میان سمت آدمایی که پاکن و اهل این بچ بازیا نیستن. دخترایی که روحیه شون لطیفه و احساساتی و هدفشون این چیزا نیست.

میدونم نمیخوادش. منم گریه میکنم از دلتنگی.  همش میگم کاش فلان کار و نمیکردی کاش ناراحتم نمیکر ...

میدونم چی میگی😔.

منم یسره با خودم میگم کاش این کارو نمیکردی، کاش اینطور نمیبودی. تا لااقل یه شانس برگشت میموند. من همه ی دلخوشیم این بود یروز برگردیم. ولی وقتی دیدمش کنار دختر و... تموم امیدم رفت و الان فقط تو ذهنم دلتنگ یه آدم اشتباهم

میدونم چی میگی😔. منم یسره با خودم میگم کاش این کارو نمیکردی، کاش اینطور نمیبودی. تا لااقل یه شانس ...

درکت میکنم...

عجیبه که ازش چیزی دیدی و باز دلتنگی...

من هر وقت به نیازش بی اهمیت بودم (در حد چت فقط) برا همکارش استوری میذاشت ولی بعد کات دیدم باهاش معمولیه فهمیدم حسی بهش نداشته فقط میخواسته حرص منو دربیاره.

چرا باید دلتنگ آدمای اشتباهی بشیم😔🤦‍♀️

درکت میکنم... عجیبه که ازش چیزی دیدی و باز دلتنگی... من هر وقت به نیازش بی اهمیت بودم (در حد چت فق ...

تا دوهفته خیلی حالم خوب بود. هیچیشو چک نکردم و حتی باورم نمیشه عکسا و چیزایی ک هیچوقت دلم نمیومد رو پاک کردم. اصلا حالم ازش بهم میخورد بهش فکر نمیکردم. ولی تا شروع کردم آهنگ گوش دادن و باز خیال پردازی. بنظرم اینا تاثیر گذاشته رو دلتنگی. حس میکنم باید یچیز دیگع ازش ببینم تا باز حس تنفرم شروع شه

تا دوهفته خیلی حالم خوب بود. هیچیشو چک نکردم و حتی باورم نمیشه عکسا و چیزایی ک هیچوقت دلم نمیومد رو ...

منم کاش یچیزی ازش میفهمیدم کلا پاک میشد از ذهنم.

همش به کارایی که باعث ناراحتیم شد فک میکنم میگم خوب شد تموم شد ولی بازم...🤦‍♀️

منم کاش یچیزی ازش میفهمیدم کلا پاک میشد از ذهنم. همش به کارایی که باعث ناراحتیم شد فک میکنم میگم خو ...

با اینکه میدونیم منطقیش اینه که خوب شد تموم شد و خداروشکر ادامه پیدا نکرد ولی از اونطرف دلمون تنگه یا..

بنظرم ته دلمون میخوایمش ولی مجبوری و.. پذیرفتیم که تموم شده. پذیرفتنش سخته. من خودم خیلی سخته باور کنم ک تموم شده

با اینکه میدونیم منطقیش اینه که خوب شد تموم شد و خداروشکر ادامه پیدا نکرد ولی از اونطرف دلمون تنگه ی ...

چقدر حرفات حرف دل منه...

منم یه موقع هایی حالم بد میشد و گریه میکردم که ای وای واقعا تموم شده...

اونم عکس میذاره حالش که ظاهرا خوبه و لبخند داره.

خاک بر سر من واقعا.

چقدر حرفات حرف دل منه... منم یه موقع هایی حالم بد میشد و گریه میکردم که ای وای واقعا تموم شده... ا ...

حرفام حرف دلته. چون حال دلمون مث همه😔.

منم خودمو سرزنش میکنم برای اشتباهاتم. برا اون وقتی که براش گذاشتم اون همه مدت و الان اینطوری. حتی گاهی میگم خاک تو سرت چشماتو برا کی اشکی کردی. ولی خب دیگه ی روزایی واقعا منطقی هستیم‌. ی روزایی ام نمیتونیم.

حرفام حرف دلته. چون حال دلمون مث همه😔. منم خودمو سرزنش میکنم برای اشتباهاتم. برا اون وقتی که براش ...

آره😔😔

سرزنش نکن... فقط فهمیدم هیچکس ارزشش و نداره😔

یه روزایی انقدر احساسی ام و گریه و اینا یه روزی ام میشه منطق.

آره😔😔 سرزنش نکن... فقط فهمیدم هیچکس ارزشش و نداره😔 یه روزایی انقدر احساسی ام و گریه و اینا یه ر ...

درسته. میسپریم ب زمان. شاید واقعی واقعی دیگه تموم شه تو ذهنمون.

ان شالله یروز بیاد بگیم چ اسکل بودیم بخاطر این آدم...

و یه آدم خیلی خوب و.. بیاد تو زندگیمون و خداروشکر کنیم ک قبلی نشد.

درسته. میسپریم ب زمان. شاید واقعی واقعی دیگه تموم شه تو ذهنمون. ان شالله یروز بیاد بگیم چ اسکل بودی ...

😭😔🤦‍♀️💔

امیدوارم... 

خدا کنه اون آدم خوبه بیاد تو زندگیمون💔😔😔😔