2777
2789

کات کردیم داره میشه نزدیکای یکسال، چندوقت پیش اتفاقایی افتاد و چیزایی ازش دیدم که کاملا از جلو چشمام سیاه شد و سرد شدم نسبت بهش. و هیچ حسی نداشتم، بهش دیگه فکر نکردم اصلا و از همه پسرا نفرت داشتم. اهنگم دیگه گوش ندادم. ولی بعداز مدتی نتونستم اهنگ گوش ندم. یبارم تو این مدت از دور دیدمش‌ ولی نمیدونم چرا جدیدا باز رفتم تو فکرش. با اینکه نفرت دارم ازش ولی دلتنگشم. همش حرفای اون زمانش یادم میاد. بی نهایت دلم میخواد برگرده و پشیمونیشو ببینم و بهش بگم نه دیگه تموم!

از یطرف اصلا برگرده هم نمیپذیرمش اما از طرف دیگه منتظرم بیاد و من یکم از حرصم خالی شه. حیف که دیگه از هیچ لحاظ شانسی برا برگشتمون نزاشته با کاراش.

خیلی ناراحتم اون آدمی که دوس داشتم باشه نبود تو زندگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

این موضوع فقط با زمان حل میشه باید به خودت زمان بدی تا بتونی فراموش کنی 

و اینکه همه آدما وقتی با کسی کات می کنند اول براشون غیر باور بعد که باور می کنند دوران سختی می ءذرونه دلشون تنگ میشه دوست دارن بهش پیام بدی بعد از این دوران دوران خشم از اون آدم و با گذر زمان اون انسان برات کمرنگ تر میشه

سلام عزیزم  این موضوع فقط با زمان حل میشه باید به خودت زمان بدی تا بتونی فراموش کنی  و ا ...

سلام. درسته. ولی شرایطم طوریه اون آدم گاهی خودش یا همیشه خانوادشو میبینم. اینجوری هیچوقت نمیشه فراموش کرد

سلام. درسته. ولی شرایطم طوریه اون آدم گاهی خودش یا همیشه خانوادشو میبینم. اینجوری هیچوقت نمیشه فرامو ...

عزیزم هر کاری کن که فعلا نبینیش 

مثلا میان خونتون سریع سلام کن برو تو اتاقت نرو خونشون چند وقت 

برای مثال می گم 

یا اگه تو ساختمونتون هستند کمتر برو بیرون وقتی می دونی نیست برو بیرون 

این مسائل دو سه ماه رعایت کن دیگه بعدش فراموش کنی ببینیشم مثل اول اذیت نمیشی کمتر میشی