2777
2789

خدایی دیگه خیلی چرت شده

یعنی کهیر میزنم وقتی کلمه های کراش و رل و اینا رو میبینم اه اه🤢🤮

از وقتی بجا عاشق شدم میگن کراش زدم این دنیا دیگه به درد نمیخوره 😒😑

نمیشه یکم محدودیت بزارن؟

چرا فقط تاپیک سیاسی باید گزارش بخوره؟؟؟

پس این تاپیک های سمی چی که اکثرا زیر ۱۸ سالشونه😑

کجا درد و دل کنیم 

خدایا دنیات اصلا قشنگ نیست🙂آرزو هایی انتخاب کردم که رسیدن بهشون از محالاته‌ ... ولی فقط فکر کردن به  همون آرزوها و سناریو ساختن هرشب باهاشون‌ با اینکه میدونم نمیرسم بهشون امید زندگیمه‌ :'-)

برو بخون تاپیک کاربرای مشکوک منو میفهمی اینجا زیر نظر کجاست و چی میتونی بگی فقط😑😑😑😑

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا درد و دل کنیم 

بابا من همه رو که نمیگم ولی خدایی دیگه همش شده بچه بازی تاپیک های چرت آدم چند سال پیش میومد تاپیک های به درد بخور ولی الان انگار تو مدرسه با دوستات نشستی اینقدر همه چی مسخره شده

اون بخش واژه هارو باهات موافقم منم بدم میاد

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

کلا حرف زدن نسل ما هشتادیا اینجوری شده😐 منم که ۲۱ سالمه با دوستام همینجوری حرف میزنیم

عاشق شدن و کراش فرق داره

کراش از دور ادم جالبی بنظر میاد دوست داری باهم آشنا شین

عاشق یعنی اینقدری توی رابطه باهاش بودی که توش حل شی و جونت به جونش بسته شه

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
دقیقا 

همش حس ششم فالگیر‌ دعا نویس تاپیکای زرد مشاوره های کاربر مرد 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خب کراش میزنه یعنی خوشش اومده  عاشق شدن دیگه چیه این وسط ، اخه معنیشون فرق داره  بعدم ای ...

خب بگه خوشم اومده کراش زدم دیگه چیه😑

شنیدی میگن یارو سرش کراش زده؟ یه نوع بیماریه.

حالا من کاری به این ندارم ولی یکم قوانین رو عوض کنن فضای اینجا مثل قبل شه آخه تاپیک های پربازدید رو نگاه همش شده دورهمی های بچه مدرسه‌ای ها

کلا حرف زدن نسل ما هشتادیا اینجوری شده😐 منم که ۲۱ سالمه با دوستام همینجوری حرف میزنیم عاشق شدن و ک ...

بگید خوشمون اومده😐 منم دهه هشتادیم ولی یه سری ها شورشو درآوردن

عاها باش::/ شما مشکلی داری از سایت برو بیرون! چیکار به بقیه داری  یا به جنسیت گیر میدین یا ب ...

تاپیک های سرکاری و چرت و پرت نزارید. منم صرفا با شما نبودم کلی گفتم وگرنه خودمم دهه هشتادیم

موافقم که زیر ۱۸ سال نباید وارد سایت بشه ولی کسایی رو داریم که زیر ۱۸ ازدواج کردن و داخل سایت هستن . دیگه دختر زیر ۱۸ چه مجرد چه متاهل فرقی نمی کنه که اگر اجازه متاهل شدن دارن پس اجازه ورود به این سایت هم دارن 🤷‍♂️