2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

136 بازدید | 14 پست

دخترم دو سال و هفت ماهش تموم شده میخوام از پوشک بگیرمش ولی خیلی شیطونه میره دسشویی فقط آب بازی میکنه حتی بخاطر آب بازی الکی میگه جیش بعد جیششو رو فرش میکنه واقعا ناامید شدم کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه

گلعذاري  ز گلستان جهان ما را بس / زين چمن سايع آن سرو روان ما را بس .

در ناامیدی بسی امید است 

پایان شب سیه سپید است 

درست میشه 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن سه سالگی بهترین زمان از پوشک گرفتنه.

من پسر اولمو هر بیست دقیقه یک بار میبردم دستشویی روزای اول.بعد یه عروسک داشت که دوستش داشت به بهانه ی اینکه اونو ببریم جیش بکنه میبردمش دستشویی میذاشتم پاهای عروسکو هم بشوره.خیلی خوب جواب داد

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

[QUOTE=289046551]استاتر تاپیک قبلیتو خوندم نوشته بودی دخترت طلا قورت داده طلا رو دفع کرد؟ توی پی پیش بود؟[/QUOپوشکشو نگه داشتم ولی هنوز چک نکردم گفتم 

میگن سه سالگی بهترین زمان از پوشک گرفتنه. من پسر اولمو هر بیست دقیقه یک بار میبردم دستشویی روزای او ...

اخه این آب بازیش خیلی اذیتم میکنه یعنی سه سالش بشه ترک میکنه

استاتر تاپیک قبلیتو خوندم نوشته بودی دخترت طلا قورت داده طلا رو دفع کرد؟ توی پی پیش بود؟

نمیدونم دیگه پوشکشو چک نکردم گفتم اخه مقداری از تکه های طلا تو خونه ریخته بود گفتم شاید اصلا قورت نداده

اخه این آب بازیش خیلی اذیتم میکنه یعنی سه سالش بشه ترک میکنه

ببین این اب بازی و کارای رو اعصابو همشون دارن  فقط و فقط صبوری بکن بالاخره دستشویی زفتن باید براش جذاب بشه.امتحان کن مثلا بهش بگی عروسکت سردش میشه با اب بازی یا سرما خورد نی نی  ببین شاید جواب داد.اما در کل باید یه مدت تا یاد بگیره استانه تحملتو ببری بالا قید تمیزی و پاکی فرشا رو بزن بعد کلا بده قالیشویی دیگه این یکی از مراحل سخته بچه داریه زود یاد میگیره ولی نگزان نباش .

منم پسرم همسن دختر شماست چند روز پیش گفتم اماحان کنم ببینم چطوره راستش هم خودم کمی بی حوصلم این روزا هم دیدم خیلی گریه کرد گفت پوشکمو میخوام گفتم بذارم یکم دیگه بگذره

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!