2821
2789

بعدش میره یه عاملمه خوراکی و تنقلات و اینا میخره

اصلا اصلا یه بارم نگفته  ببخشید کلامی هیچی نمیگه

ولی بعدش میره وسایل میخره و شوخی و اینا می کنه

منم دیگ از این کارش خسته شدم 

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

همون کارش یعنی معذرت خواهی 

آقایون آنقدر مغرور هستن که برای بعضی هاشون سخته این جمله رو به زبون بیارن ولی همین کارش یعنی پیشمانه

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همون کارش یعنی معذرت خواهی  آقایون آنقدر مغرور هستن که برای بعضی هاشون سخته این جمله رو به زبو ...

اخه من بچه نیستم با چن تا چیپسو پفک بره از دلم بیاره این روش رو قبول ندارم اصلا اه چ بگم 

همون کارش یعنی معذرت خواهی  آقایون آنقدر مغرور هستن که برای بعضی هاشون سخته این جمله رو به زبو ...

اخه عادت کرده خب اون خوراکیا زهر مار میشه واسه من نمی تونم بخورم

خوب قبول ولی یه آدم عاقل و بالغ که وقتی این کار رو انجام میده می دونه کارش اشتباه و پشیمون میشه چرا پس انجام میده؟مگه عقل نداره ؟خوب بره خودش رو درمان کنه

اون نمی دونه ناراحت می شی ، هر وقت یکی گفت چند تا پشت سرهم آبدارش رو بگو بعدش برم شربت آبلیمویی که ت ...

حالم از ریختش بهم میخوره اونموقع بد برم شربت بیارم اخه 😂💔😶😶

استحاره میگیرم همش میگه مدارا کن نتیچه میگیری

خوب قبول ولی یه آدم عاقل و بالغ که وقتی این کار رو انجام میده می دونه کارش اشتباه و پشیمون میشه چرا ...

اره منم همونو میگم این اصلا اصلاح نمی کنه خودشو

فقط موقتی از من معذرت خواهی می کنه اونم با خزت و پرت خریدن 

دوستمون میگه نمی دونه شما ناراحت میشی پس چرا سعی می کنه دلجویی کنه

ن من می دونم ک فهمیده ناراحت شدم اه 

دوستمون میگه نمی دونه شما ناراحت میشی پس چرا سعی می کنه دلجویی کنه

شما جای من بودین چ کار می کردین همتون بگین

بابا همینم خوبه مال ما طلب کارم هست از این کارها هم نمیکنه 

😂😂💔💔💔💔خاک تو سر مردا لعنت ب همشون 

همسر منم همین بود حالا بدتر هم شده دیگه همون غیرمستقیم هم معذرت خواهی نمی یکنه یادمه یکبار بعد چند ...

اووووو چ خبره خاک تو سرش کنن. چن ساله ازدواج کردی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز