2821
2789
عنوان

شوهرم هر چی از دهنش در میاد بهم میگه بعدش...

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 52 پست
اون نمی دونه ناراحت می شی ، هر وقت یکی گفت چند تا پشت سرهم آبدارش رو بگو بعدش برم شربت آبلیمویی که ت ...

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شمااون خوراکی هارونخور...بگو خوراکی میخوام چیکار یادبگیر تکرارنکنی......محلم نذار بهش 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

باز خوبه میفهمه ناراحتی یه دلجویی هم میکنه.مال من تا بفهمه ناراحتم قند تودلش آب میشه.مث نظری ک گف اگ حرفی زد ناراحت شدی توام یه حرف آبدارتر بزن بعدم برو از یخچال خوراکی مورد علاقش بیاربراش 😐😂

من شوهرم اینجوری بود ی سری بهش گفتم سری بعد میرم یقه بابتو بابت تربیت افتضاحت میگیرم دیییییبگه خودش ...

واااای

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...
والاه شوهر من کتک میزنه در حد مرگ ببخشید نمیگه هیچ میگه حقت بود ولی برادرم هم اینجوری هست البته خانم ...

ای بابا چقد بد 💔

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

امکان بده تو یه خانواده بزرگ شده باشه که محبت را خوب تفهیم نردن براش خیلی دلت نگیره ازش شاید کوتاهی از خانواده بود باشه در بچگی  شما تا اونجا که امکان داره سعی کن محبت کردن را کلامی بهش یاد بدی با بد بین شدن به اون کار درست نمیشه  اگه یه زن قدرمند باشی بهش یاد میدی چیزهای را که قبلا یاد نگرفته تو زندگی

باز خوبه میفهمه ناراحتی یه دلجویی هم میکنه.مال من تا بفهمه ناراحتم قند تودلش آب میشه.مث نظری ک گف اگ ...

اره منم باید از همین روش برم ک بفهمه چ مزه ای داره این کار

شمااون خوراکی هارونخور...بگو خوراکی میخوام چیکار یادبگیر تکرارنکنی......محلم نذار بهش 

اره ولی حاملم نمی تونم جلوی خودمو بگیرم لعنتی می دونه چی و چ طعمی دوس دارم میره اونو میخره

من مدارا کردم و نتیجه گرفتم الحمدالله

کی نتیجه گرفتین چن سال طول کشید تا نتیجه گرفتین 

منظورتون از نتیجه چیه ؟؟

باید برن مهدکودک اینا به دردزندگی نمیخورن!

واقعا کاش با خودشون تنها می موندن 😅🤦‍♀️🤦‍♀️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز