2777
2789
عنوان

عروسی

178 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها 

دلم خییلی گرفته 

امسال همه فامیل هامون که با من یا بعد از من عقد کردن(یک سال و پنج ماهه که عقد کرده ام) تابستون عروسیشونه اما من خانواده شوهرم با عروسیم مخالفت کردن و گفتن سال دیگه و از طرفی پدربزرگم سرطان داره مطمئنم فوت میشه و عروسیم میوفته دو سال دیگه 

خیییلی ناراحتم کاش خدا خانواده شوهر رو ساقط میکرد و شوهرم بی خانواده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سال و نیمه عقدم بیخیال بابا

چی بگم 

هر چقدر خودم و خانواده ام تلاش کردیم عروسی کنیم 

مامان و بابای همسرم گفتن اصلاااا نمیزاریم اگه عروسی کنید ما نمیایم 

فعلا زوده

اخه کجاش زوده؟؟؟

من خودم فاصله عقد و عروسیم ۴۰ روز بود کلی حرف پشتم زدن هرجور باشه یه چیزی پیش میاد

خوشبحالت الان خانوم خونه خودتی 

من در حال تحصیلم خونمونم شلووغ همش مهمون نمیتونم درست و حسابی درسمم بخونم 

اما برم خونه خودم با شوهرم دوتایی درس میخونیم و فامیلاش و پدر و مادرش شهر دیگه زندگی میکنن دیگه رفت و امد نیست که نشه درش خوند

مشکلشون چیه؟ اخه عروسی کردن چ ربطی به خانواده پسر داره؟ خرج عروسیو خونواده شوهرت قراره بدن؟ 

والا طبق تاپیک های قبلیم قرار شد خانواده من هزینه عروسی رو بدن 

اما اینا مخالفت کردن 

مامان و باباش میگن فعلا زوده برای زیر یه سقف رفتن 

خوشبحالت الان خانوم خونه خودتی  من در حال تحصیلم خونمونم شلووغ همش مهمون نمیتونم درست و حسابی ...

اینو قبول دارم با این تفاوت که من نمیتونم درس بخونم چه اونجا بودم چه اینجا😂🙂

وا عجبا یکی دیگ هزیته میده یکی دیگ گو خوریشا میکنه،  به اونا چ،  به شوهرت چیز بگو قهر کن ب ...

والا دقیقا همین 

یکی دیگه قراره هزینه کنه 

خانواده این تصمیم میگیرن 

اوووو دو هفته بحث داشتیم،قهر،دعوا و....

اما خانواده اش گفتن عروسی بگیرید نمیایم