یه کار اداری داشتم پرونده دیپلمم ایراد داشت زنگ زدم به مدیر ،کارمو انجام نداد گفت به من مربوط نیست برو هرکار میخوای بکن منم گفتم پس ازتون شکایت میکنم چون شما وظیفه تون بوده برام انجام بدین و خلاصه روز بعدش رفتم پیش با شوهرم تا اسممو گفتم شروع کرد داد و بیداد منم گفتم خانم من نیومدم دعوا لطفا اون پرونده رو بدین شماره رو بردارم خودم ثبتش میکنم و داشتم از تو پرونده شمارمو برمیداشتم که هی داشت بیشتر داد و بیداد و فحش که چرا گفتی شکایت میکنم و اینا منم الکی گفتم دارم از فحاشیتون فیلم میگیرم الکی اینو که گفتم خودشو کشت وشروع کرد بدتر فحش دادن یعنی نزدیک بود گریم بگیره آخرش بهش گفتم خیلی خرفت و بی تربیتی هرچی گفتی برای خودت گفتی الانم اصلا این مدرک رو نمیخوام بخوره تو سرت
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
مراجعه کردم و مطمعن شدم همشون سرو ته یک کرباسن شکایت خدا رو بردم پیش کدخدا همه بدهکارم هم کردن کارم هم انجام ندادن دندانسازم قسم خوردم فرهنگیان بیان پیشم عمرا براشون کار نمیکنم اصلا بهشون خدمات نمیدم خیییییلی بی ادبن خیلی البته بابامم هم فرهنگی ولی خیلی با ادب و مهربون
حالا کار ندارم که چرا گفته بمن مربوط نیست یا فحش داده که کارش بد بوده ولی خدایی تا هرچی میشه فیلم نگ ...
حالا این خانم که فیلم نگرفته
ولی در کل به دور از شعوره فیلم گرفتن
من اگه بدونم یکی بخاطر رفتار اشتباهم داره حریمم رو میشکونه و فیلم میگیره آنچنان فحش کشش میکنم که نه تنها اشکش در بیاد بلکه روش نشه به کسی فیلمو نشون بده
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰