که واقعا جواب بده🙏🏻 میاد تو گلوم😥 خیلی هم دکتر رفتم نمیخوام دیگه داروی شیمیایی مصرف کنم تو رو خدا اگه تجربه ای دارید که واقعا تاثیر گذاره بگید لطفا🙏🏻🌺
(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قبلا خیلی معده ام رفلکس داشت و اسید معده ام زباد ترشح میکرد از وقتی قند و شکر و شیرینیجات و غداهای چرب و سنگین نمیخورم چندین ساله که این مشگل و ندارم .
بالاخره اگه دکتر داروی شیمیایی داده که باید مصرف کنی ولی همینجور که بچه هاگفتن شیرین بیان و بابونه خوبه.ضمنامصرف نوشابه ، ترشیجات،لبنیات و چای باهم،مصرف فست فود و پیاز خام و اینجور چیزا باعث میشه مشکلت بیشتر بشه اگه رعایت کنی ان شالا بهتر میشی
(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸
دم کرده بابونه صبحا یه فنجون ناشتا بخور تلخ و بد مزس ولی من نتیجه شو به عینه دیدم هر وقتم معدت خیل ...
دارم اتفاقا میخورم چشم ممنونم عزیزم
بالاخره اگه دکتر داروی شیمیایی داده که باید مصرف کنی ولی همینجور که بچه هاگفتن شیرین بیان و بابونه خ ...
۶ ساله این نشکلو دارم میره میاد خسته شدم از قرص