2777
2789

که واقعا جواب بده🙏🏻 میاد تو گلوم😥 خیلی هم دکتر رفتم نمیخوام دیگه داروی شیمیایی مصرف کنم تو رو خدا اگه تجربه ای دارید که واقعا تاثیر گذاره بگید لطفا🙏🏻🌺

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب زیاد بخور 

فک کنم دیگه می‌دونی ترشیجات اینا نباید بخوری 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

بالاخره اگه دکتر داروی شیمیایی داده که باید مصرف کنی ولی همینجور که بچه هاگفتن شیرین بیان و بابونه خوبه.ضمنامصرف نوشابه ، ترشیجات،لبنیات و چای باهم،مصرف  فست فود و پیاز خام و اینجور چیزا باعث میشه مشکلت بیشتر بشه اگه رعایت کنی ان شالا بهتر میشی

برو طب سنتی، من طوری بودم گلوم زخم شده بود و گوشم درد میکرد

دو سه دوره دارو گیاهی که خود دکتر نوشت ها نه عطاری ،خوردم خوب شدم گاهی حرص بخورم یا عصبی بشم دوباره زیاد میشه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
گلوت بی نهاییت خشک میشه و از درون بهم میچسبه؟

خشک نمیشه انگار یه چیز چسبناک پره تو حلقم🥺

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸
دم کرده بابونه صبحا یه فنجون ناشتا بخور تلخ و بد مزس ولی من نتیجه شو به عینه دیدم هر وقتم معدت خیل ...

دارم اتفاقا میخورم چشم ممنونم عزیزم

منم چند وقته دهنم تلخه ، اسید معدمم بالا میاد 

😥😥

بالاخره اگه دکتر داروی شیمیایی داده که باید مصرف کنی ولی همینجور که بچه هاگفتن شیرین بیان و بابونه خ ...

۶ ساله این نشکلو دارم میره میاد خسته شدم از قرص