2777
2789
عنوان

عجیب ترین درخواست همسایتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 137 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر مجرد متولد ۷۲ داره ک مدام با تاپ و شلوارک و بدون روسری دم در خونه ماست و میگه میشه بیام خونتون ؟ و شام و ناهار و ... نمیره خونشون .. البته ک  مدامم همسایه ها باهاشون درگیرن و ماهم قطع ارتباط کردیم .. 

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤
ما یه بار همسایه خودم ازم قرص ال دی خواست یه بارم چوب دارچین،اهان سرنگ هم بود همسایه مادرم گوجه،ز ...

چه پررو

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

کلا همسایه ها کاری به هم نداریم در حد سلام و اینا

فقط منو همسرم دور کاریم و توو خونه کار میکنیم و خونه ایم همیشه

هر کارگرو فلانی میخواد بیاد زنگ واحد مارو میزنه که در لابی رو براش باز کنیم

شانس مایه😂 

من عادتمه به همه سلام میکنم ولی خوشم نمیاد کسی مدام ازم چیزی بخاد یا کاری بخاد انجام بدم اگه وقتشو د ...

ما هم سلام میکردیم بعد مث دور از جون گاو با سر جواب سلام میدادن یا اگه ادمو میدیدن سرشونو مینداختن پایین مخصوصا طبقه پایینیمون باز بالاییا بهترن

|••| |••| |••| |••| 

یاد ی چیزی افتادم چند ماه پیش داشتم از مدرسه میومدم ی خانم پیری گدایی میکرد منم نگاه کردم دیدم ۵ تو ...

من بودم میگفتم پنجی رو بده بهت پنجاهی بدم می‌گرفتم پولمو می‌رفت 

یه جا پارک داریم بیرون خونه دم درمون. اون برا کل ساختمونه. هرباری که ما عجله داشتیم اونجا موقتی پارک میکردیم این وقت و بی وقت در خونمون رو از جا می‌کند که بیاید بردارید ما بذاریم. بهمون گفت ببر سر کوچه پارک کن! 

جالب اینه اونا مستاجر پدرشوهرم اینان انقدر پررورن. 

هیچی دیگه ما هم از خواب بیدار می‌شدیم میرفتیم ماشینو جا به جا میکردیم.

یه بارم در زد یه عالمه کیک بسته بندی آورد برامون. بعد دیدم تاریخ انقضاش مال همون روز بود گذشته بود!! 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
گرفتید😑

بله درکمال پر رویی گفت وای بچم کوبیده دوس داشت 😊

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍

یهدهمسایه داشتیم دخترش جداشده بود شوهرم شبا شیفت بود کلا خونمون بود دیگه شوهرمم میومد میموند شام ناهار اخرشم میگف ت خیلی شانس داری خداکنه بفهمی یروزی من چی کشیدم یروز گف دخترتو بده ببرم خونمون ندادم بعد مادرش گف ما دستمون بینمکه میخاس دعوا بگیره منم درو بستم همه چی از خونه ما میبردن همشم خونمون بود به شوهرمم نخ میداد 

واسه من عجیبه اخه کی دیگ نوار بهداشتیشو از همسایش میگیره

نمیدونم ولی خب اگه ساختمون باشه اولین جای که به ذهنش میرسه همسایس یکی بگیره تا بتونه بره بخره

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
ما هم سلام میکردیم بعد مث دور از جون گاو با سر جواب سلام میدادن یا اگه ادمو میدیدن سرشونو مینداختن پ ...

یه همسایه داریم هر وقت مادرمو میبینه مادرم سلامش می‌کرد بعد اینم هی روشو از مادرم بر میگردونه من خیلی ناراحت شدم رسما دل مامانمو شکست

یه همسایه داشتیم مدام مواد غذایی و لوازم برقی از بقیه قرض می‌گرفت مثلا جاروبرقی می‌گرفت می‌برد خونشو جارو می‌کرد میورد تا حتی چرخ گوشت و آبمیوه گیری 

یسری از یکی از همسایه ها میز بزرگ وسط مبلاشو قرض کرده بود نگو رفته بود زمستونی کرسی کرده بود میز شیشه ای رو بعدم میزه شکسته بود پایه ها میره رو گذاشته بود تو حیاط 😂بدون اینکه به صاحبش بگه یه روز شوهر همسایه به زنش میگه میزو کی شکستی که پایه هاش تو حیاطه اونجوری می‌فهمن میزشونو شکسته 😂😂