2777
2789
عنوان

عجیب ترین درخواست همسایتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 137 پست

باردار بود اومد جلو درمون گفت من سنگین شدم برو واسم سوتین بخر😐یا همش زنگ میزد بهم می‌گفت خونه ای بیام پیشت...منم میپیچوندمش همش ،انگار دوست داشت بیاد خونمونو ببینه...

بعد چند روز اومد گفت سرویس بهداشتی مون تو حیاط پشتیه من نمیتونم برم میشه از سرویستون استفاده کنم؟😂

خیلییی فضول بود خیلییی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلاً که اجاره نشین بودیم یه صاحبخونه داشتیم ساعت ۱ نصف شب که ما خواب بودیم پسرشو با یه پیاله میفرستاد دم درمون میگفت نمک بده 😐

یه بارم رو بالشتی هاشو فرستاده بود بندازیم تو ماشین لباسشویی 😰

من نمیفهمم بعضیا کثیفی تمیزی حالیشون نیس؟

حالا یه بارم گفت جاروبرقی بدید مال ما خرابه مامانم فرداش به بابام گفت دنبال خونه باش

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

تازه اومده بودیم تو این ساختمون یک هفته بود تقریبا زنگ زد ازمون پول قرض گرفت تازه اصلا قیافه بابای خانواده رو ندیده بودیم فقط با پسرشون برخورد داشتیم،زنگ زد گفت فلان همسایم اومدم جهت آشنایی دارید یه ۵۰۰ دستی قرض بدید🥴🥴

بلندترین فریاد من سکوت من است...
آخی طفلی حتما اون لحظه تو خونه ش نداشته 🥲💔❣️

اره میگف ندارم

ولی زن داداشش طبقه بالاشون زندگی میکرد نمیدونم چرا از اون نگرفت

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.

ما یه بار همسایه خودم ازم قرص ال دی خواست

یه بارم چوب دارچین،اهان سرنگ هم بود

همسایه مادرم

گوجه،زود پز

حتی یبار نوشو بزور آورد سپرد دست مادرم

چون خودش دوتا عروساش کارداشتن

حالا جالب جلو دست ماهم لوبیا سبز بودخرد میکردیم

هرچی مادرم گفت ببین خودمونم کار داریم

اما باز بچه رو گذاشت ورفت

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
نوار بهداشتی میخواست

این که عجیب نیست شاید نفهمید نوار بهداشتیش تموم‌ شده یهو پری شد

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

ما سرکوچمون هایپر مارکت هستش بعد شوهرم اونجا حساب دفتری باز کرده ماه تاماه تسویه میکنه یه همسایه داریم که خبر داشت ما اونجا حساب داریم

یه روز صبح به من گفت میای بریم مغازه گفتم چرا گفت یخورده خرید دارم میخوام رو حساب شما بردارم یه گونی برنج وگوشت وچند تا خرت وپرت 😶😶

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
اره میگف ندارم ولی زن داداشش طبقه بالاشون زندگی میکرد نمیدونم چرا از اون نگرفت

خواهر شوهره دیگه ترجیح داده به غریبه رو بندازه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️