2777
2789
عنوان

عجیب ترین درخواست همسایتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 137 پست

اومده بودیم محل جدید خانم همسایه فرداش اومد گفت ناهار چی درست کردی برنج سفید اگه داری یه بشقاب بده برا نوه ام 

گفتم چیزی درست نکردم هنوز اساس رو نچیدیم گفت پس چی میخواین بخورین ناهار گفتم همسرم از بیرون میگیره گفت بی زحمت یه پرس هم برا نوه ما بیارین به عنوان همسایه جدید😜😂😐

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍

این همسایه ها رو بدین دو روز دیگه ازتون ک.ا.ند.و.م خار دار میخوان ها 

از من به شما نصیحت رو بهشون ندین 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اگه نمیتونی سفارش نگیر

تازه چندبار هم اصرار کرد ازش بخرم 

من گفتم من جای دبگه میگیرم 

اخرش رفتم از فریزر سبزی رو اوردم نشونش دادم 

گفت واای عجب عطری داره از ماااال من خیلی بهتره 

بیخال شد  

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

ژیلت😂

ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما  !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!

یه همسایه داشتیم همش شلنگ آبمونو از حیاط میکشید میبرید خونه شو آب میکشید وسواس بود دو شلنگه میوفتاد ...

این دیگه وسواس نبوده رسماً خل بوده وگرنه منم آدم وسواسی دیدم والا میشوره میسابه ولی اونجوری نه که شلنگو بگیره به خونه ☹️

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

حتی سلامم نمیدیم ب هم

من عادتمه به همه سلام میکنم ولی خوشم نمیاد کسی مدام ازم چیزی بخاد یا کاری بخاد انجام بدم اگه وقتشو داشته باشم انجام میدم ولی اگه ن بدم میاد کسی بیاد هی بگه یا خیلی بیاد چیز بگیره ازم وسیله و خوراکی

تو کرونا کلی به بچه هاشون درس یاد دادم😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

همسایه ما تابستون اومده بود با چند تا سینی آلبالو و زرد آلو و ..که پشت بام ما بزاره خشک بشه .بچه های خودش و خواهر شوهرشو کلا ۴ تا بچه م همراش بودن منم گفتم خودت بیا ولی بچه ها برن خونه خودتون اونم کلی ناراحت شد منم در رو به رو بچه ها بستم اونا هم پشت در گریه میکردن اونم رفت گفت نمیخوام منم نمیام از اون وقت خودشو مادر و خواهر شوهرش دیگه بد خلقن 

اومده بودیم محل جدید خانم همسایه فرداش اومد گفت ناهار چی درست کردی برنج سفید اگه داری یه بشقاب بده ب ...

گرفتید😑

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.

همسایه های ما انصافا خوب و بافرهنگن ولی عجیب ترینشون یک بار ۴ سال پیش خانمه گفت شوهرم تو گروه ساحتمون هست لطفا عکس بی حجاب از پروفایل تلگرامت بردار 😂 بعدش فهمیدم به همه خانمایی که پروفایل بی حجاب داشتن رفته گفته، و‌ این تنها فضولیش نبود

سایل میداد من براشون غذا تو خونم بپزم بدم

لباساشم میداد بندارم لباسشویی

خداروشکر رفت

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

من شوهرم اجازه نمیده رفت و امد کنم باهاشون خودمم خوشم نمیاد

ولی اون سری یکیشون گفت شکمت اومده بالا بارداری گفتم بله 

گفت خوب تو یه پسر دیگه هم داری منم باردارم زاییدم بچمو میارم پیش تو نگه دار خونه شما شلوغ پلوغ میشه بچه ها باهم بازی میکنن😐😐😐😐😐😐😐😐😐

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍