2777
2789
عنوان

عجیب ترین درخواست همسایتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 137 پست
همسایمون که اولین بار بود میدیدمش آخه ما مجتمع ۱۲۰ واحدیم اومد گفت دیدم کفش بچگونه جلو در داریم نوه ...

حالا خوبه اوردش

اگه ما بودیم کفش ک هیچی ازمون طلبکار هم‌میشد

خونه ی  قبلی همسایه ی طبقه ی بالا چهارتا فرزند داشت 

خونه هامون مثه هم و یک اندازه بود 

حدودا۶۰متر 

خیلی شیطون بودن و سر و صدا داشتن 

خانم همسایه هم چرخ خیاطی صنعتی داشت و سرو صداش واقعا عجیب غریب بود 

بارها از خواب پریدم وقتی شروع  کرد 

من تازه عروس بودم همه وسایلم نو بود 

مدام ازم وسایل قرض میکرد 

سرویس ابکش بزرگ هام (یعدا فهمیدم پیاز و سبزی سرخ شده میفروخته و برای پاک کردن شون لازم داشته )

اتو (حداقل۴بار هرباربارم چند روز نگهش داشت )

دیگ سایز بزرگ 

یه دست لیوان 

ولی عجیب ترین کارش 

این بود که دخترشو فرستاد گفت بیا به مامانم کمک کن سفارش سبزی داره دستش درد میکنه بیا کمک 

وااای من ماتم برد 

خب چرا من باید بیام کمک کنم تو بفروشی پولشم بذاری جیبت؟

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم از همسایمون که مدیر ساختمون گرفته جلوی همه همسایه داد زد همه همسایه ها از دست کثافت کاری شما ...

مگ چیکارمیکنید

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
یاد ی چیزی افتادم چند ماه پیش داشتم از مدرسه میومدم ی خانم پیری گدایی میکرد منم نگاه کردم دیدم ۵ تو ...

این که چیزی نیست

من یه بار داشتم از رو پل هوایی رد میشدم یه مرده گفت به منه فلک زده کمک کن من کیفمو باز کردم دیدم پول نقد اصلأ ندارم بهش گفتم عمو ببخشید پول نقد ندارم بخدا

یهو دست انداخت از تو شلوار گشادش کارت خوان درآورد گفت بیا ☹️

۲۰ تومن کشیدم براش

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

حالا خوبه اوردش اگه ما بودیم کفش ک هیچی ازمون طلبکار هم‌میشد

یبارم یک آقاهه از طبقه دو اومد گفت از خونه شما صدا دویدن بچه میاد همسایه ها گفتن چون شما دوقلو دارید صدای شماس آخه ما طبقه ۵ چطور صدا میره تا طبقه دو مرد نادون😑

یه همسایه داریم میگه برای پسرم غذا بزار چون دست پخت منو نمیخوره

ماکارونی 

حلیم 

سوپ

درخواست برنج زرشک تمامی حبوبات سبفی جات

منم تقریبا شدم عین خودش میگم سیب زمینی دارین یه دوتا بده😂

یه دختر طلاق گرفته داشت تا دوسال پیش خونمون پلاس بود بعد گندش دراومد به شوهرم پیام داده بیا زنتو جمع کن معلوم نیست روزها کجا میره بچه هاشو ول میکنه میره زنیکه😤

رفتم به مادرو دختر گفتم نمیدونم کی اینکارو کرده ولی شوهرم گفته اگر بفهمم پدرشو درمیارم بعد اون دیگ نیومد خونمون

مادرش هم مدام خونمونه  همش فضولی میگ تو رو از دخترم بیشتر دوست دارم دیگ داره حالم بهم میخوره ازشون

یه همسایه داشتیم همش شلنگ آبمونو از حیاط میکشید میبرید خونه شو آب میکشید وسواس بود دو شلنگه میوفتاد ...

با اب حیاط میشورید😮😮😮😮وای نکنید این کارو

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.