2777
2789
عنوان

عجیب ترین درخواست همسایتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 4523 بازدید | 137 پست

من مهندسم سر ساختمون میرم و به خاطر کارم نمیتونم با افراد ساختمون خیلی گرم بگیرم همسایمون کیف دوخته بود بفروشم به افراد شرکت یا سرساختمون پولشا بگیرم بدم بهش خودشم شوهرش کارخونه داشت 

ما یه بار همسایه خودم ازم قرص ال دی خواست یه بارم چوب دارچین،اهان سرنگ هم بود همسایه مادرم گوجه،ز ...

چقد بعضی ها بیخیالن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مامانم چون سر کار میره اذیت میشه بخواد همه کارارو انجام بده 

شده من خودم ده کیلو گوشت و سبزی براش پاک کردم بسته بندی کردم ملی نذاشتم منت کسیو بکشه 

سنمم اونقد زیاد نیست 19سالمه ولی از بچگی خودم به صورت اتوماتیک این کارارو واسه مامانم میکردم

واقعا ادم حرصش میگیره یعنی چی مگه ما خدمتکارتیم

کمک کردن خوبه به شرطی که طرف سو استفاده نکنه مادرشوهر من رو بدی میگه بیا دسشوییمونم بشور

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
همسایه من ی بار شر ظهر زنگ زد گفت من خونه بابام اومدم خونه نیستم دستت درد نکنه ناهار با نون لواش میب ...

خب ی تخم مرغ درست میکرد

نونم از سوپری میگرف

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.

به زور میخاست درو واکنیم

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

ما یه همسایه داشتیم  ندار نبودن دختراش تو همین محل خونه داشتن نزدیکش بودن هرروز میومد ی چیزی میخواست ی بار الکل ی بار نخ ی بار پیاز  هر شب در همسایه هارو میزدن ی ابکش میدادن یخ میخواستن ی بار حتی اومد جارو دستی گرفت😐

همسایه قبلی یخ و رب گوجه و پیاز خواست چندبار این جدیده همش آچار فرانسه و پیچ گوشتی میخواد زنه نمیدون ...

اینا ک از نوار بهداشتی عادی تره😅

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.

منم دلم از همسایمون که مدیر ساختمون گرفته جلوی همه همسایه داد زد همه همسایه ها از دست کثافت کاری شما به سطوح اومدن

🥲🥲🥲دیدش از بالا به پایین و همیشه به ما سر اشغال ها گیر میده داستان داریم باهاش

من مامانم چون سر کار میره اذیت میشه بخواد همه کارارو انجام بده  شده من خودم ده کیلو گوشت و سبز ...

دمت گرم چ با غیرت

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

همسایمون که اولین بار بود میدیدمش آخه ما مجتمع ۱۲۰ واحدیم اومد گفت دیدم کفش بچگونه جلو در داریم نوه ام می خواد برسه با دمپایی اومده میشه کفش دخترتون بدی بپوشه  هیچی دگ منم دلم سوخت دادم فرداش آورد برامون