2777
2789

دکتر تو عکس رنگی متوجه شد ک هردو لولم هیدروسالپنکس هست(عفونیه یه جورایی)و گف هیچ راهی به جز آی وی اف نیس با دو دکتر دیگم مشورت کردم اونام تقریبا مشابه همون دکتر اولی بود نظرشون گفتن درستش اینه که لوله هارو برداریم و بعد بریم واسه ای وی اف 

حالا با توجه ب اینکه من ۲۵ سالمه بنظرتون لوله هارو بردارم یا ممکنه معجزه ای چیزی بشه ؟ سیکل ای وی اف چقدر طول میکشه؟ امکانش هست دو قلو باشه ؟سخته؟چیکارا میکنن؟هر اطلاعی دارین ممنون میشم بهم بگین چون نمیخوام بدون اینکه بدونم چیکار میکنم برم دنبالش دکترا هم خوب توضیح نمیدن فقط میگن هزینش انقدره پریود ک شدی بیا شروع کنیم😑

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖
لوله هاتو برندار. ای وی اف کن

اتفاقا یکی از دکترا همینو گفت گفت یه بار ای وی اف کن اگه نگرفت لوله هارو بردار دوباره ای وی اف 

ولی بقیه دکترا گفتن اون لوله ها عفونین و حتی اگه حامله بشی ممکنه اون مایع عفونی بریزه ب رحم و مانع رشد بچه بشه 

موندم چ کنم انقدرم نداریم که بخوام چن بار پشت سرهم ای وی اف کنم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید ببینی عوارض برنداشتن لوله ها چیه

نکنه به رحم و تخمدان اسیب بزنه ؟

این تصمیمی نیست که بخوای سرخود بگیرییا ما بهت بگیم چه کاری بهتره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

برو پیش یه دکتر خوب مشاوره شو  من مرکز مام میرم دکتراش عالین

من تبریزم عزیزم پیش سه تا از فلوشیپ های نازایی رفتم مرکز ناباروری میلاد هم رفتم یکی میگه لوله رو بردار بعد ای وی اف کن یکی میگه نه اول ای وی اف کن اگه نشد لوله رو برداریم دوباره برو ای وی اف من هم سنم کمه هم جونی ندارم هم پولشو ندارم که مثلا صد تومن بزارم کنار بگم این هزینه لوله و ای وی افم باشه شاید اگ سنم بالاتر بود راحت تر کنار میومدم.. 

پس از چندتا دکتر مشورت بگیر درنهایت کاری که لازمه انجام بده دیگه

باشه💖

گفتم شاید اینجا کسی بوده شرایطش مثل من باشه برام دلگرمی بشه😔

لوله هاتوبرندار. خب بادکش کن داروگیاهی نخوردی? اگ مشهدی برو پیش بی بی تا بهت داروبده خب شی من فیبروم داشتم برج ۱۲پیشش رفتم داروداددفع شدو گف رحمت پر دستمال کاغذی شده دیگ از دستمال استفادنکن.. الانم ک رفتم سونو گفتن فیبروم نداری خدارشکر .. رفتم براای وی اف.‌ کلی دارو دادامپول اینا.. احتمالا دوازدهم پریودیمم برم تخمک کشی 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

لوله هاتوبرندار. خب بادکش کن داروگیاهی نخوردی? اگ مشهدی برو پیش بی بی تا بهت داروبده خب شی من فیبروم ...

نه گلم دارو گیاهی نخوردم من تبریزم ادرسشو میدی دیگه چاره ای ندارم با شوهرم حرف بزنم اگه اوکی شد بیام مشهد پیشش..توکل بخدا

من تو سیکل آی وی اف هستم اصفهان

تو مرکز دولتی بیشتر از ۵ میلیون درنمیاد.

بنظرم ریسک نکن.لوله ک فقط ب درد بارداری طبیعی میخوره ب درد تو ک نمیخوره میخوای آی وی اف کنی برو بر دار بعد آی وی اف کن.بنظرم اساسی جلو برو

مراکز دولتی خوب برو زیاد درنمیاد

من تو سیکل آی وی اف هستم اصفهان تو مرکز دولتی بیشتر از ۵ میلیون درنمیاد. بنظرم ریسک نکن.لوله ک فقط ...

ممنونم عزیزم انشالله نتیجه بگیری زود