دکتر تو عکس رنگی متوجه شد ک هردو لولم هیدروسالپنکس هست(عفونیه یه جورایی)و گف هیچ راهی به جز آی وی اف نیس با دو دکتر دیگم مشورت کردم اونام تقریبا مشابه همون دکتر اولی بود نظرشون گفتن درستش اینه که لوله هارو برداریم و بعد بریم واسه ای وی اف
حالا با توجه ب اینکه من ۲۵ سالمه بنظرتون لوله هارو بردارم یا ممکنه معجزه ای چیزی بشه ؟ سیکل ای وی اف چقدر طول میکشه؟ امکانش هست دو قلو باشه ؟سخته؟چیکارا میکنن؟هر اطلاعی دارین ممنون میشم بهم بگین چون نمیخوام بدون اینکه بدونم چیکار میکنم برم دنبالش دکترا هم خوب توضیح نمیدن فقط میگن هزینش انقدره پریود ک شدی بیا شروع کنیم😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برو پیش یه دکتر خوب مشاوره شو من مرکز مام میرم دکتراش عالین
من تبریزم عزیزم پیش سه تا از فلوشیپ های نازایی رفتم مرکز ناباروری میلاد هم رفتم یکی میگه لوله رو بردار بعد ای وی اف کن یکی میگه نه اول ای وی اف کن اگه نشد لوله رو برداریم دوباره برو ای وی اف من هم سنم کمه هم جونی ندارم هم پولشو ندارم که مثلا صد تومن بزارم کنار بگم این هزینه لوله و ای وی افم باشه شاید اگ سنم بالاتر بود راحت تر کنار میومدم..