2777
2789
عنوان

همسایه بد

272 بازدید | 15 پست

دوستان اول از همه بگم سه تا بچه دارم و دو تاشون کوچیک هستن و سر و صداشون هم کم نیست در واقع اعتراف میکنم سر و صدا خودمون داریم چند وقته دچار مشکلات مالی شدیم و به سختی زندگی میکنیم و چند ماه هست همسرم شارژ ساختمان نداده چند وقت پیش همسرم گوشیش فروخته بود به این دلیل و من نزدیک یک تومان خرید کرده بودم برای خونه همسایمون که مدیر ساختمان من با خریدها دید ولی چیزی نگفت چند وقت بعد همسرم گیر میاره تو ساختمان اینو بگم که لوله های ساختمانمون مشکل پیدا کرده و حدودا ۱۰۰ تومان خرج برداشته و سهم واحد ما ۲۰ بوده خلاصه همسر من میگیره سهم شما ۲۰ همسرم میگه ما مستاجریم از صاحبخونه بگیر بحث بحث ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا با صدای بلند تو حیاط ساختمان 

البته من حق به مدیر ساختمان میدم 

ولی ما شرایط سختی طی میکنیم و صورتمون با سیلی سرخ نگه داشتیم 

ولی اینم بگم من واقعا اگر سر و صدامون فاکتور بگیرن هیچ ازاری ندارم

ولی یک چیزی خیلی ناراحتم کرده

مدیر ساختما با صدای بلند فریاد میزد همسایه ها از دست کثافت کاری شما به سطوح اومدن 

همسرم یک لحظه شوکه شد چه کثافت کاری

خیلی با لحن بدی گفت خیلی بد انگار بگین مثلا از ما مشکل اخلاقی دیدن

بعد همسرم گفت چه کثافت کاری

بعد همه اینا با داد و بیداد 

من صداها رو از واحد میشنیدم

همسایه روبرمون هم دویید رفت پایین از سر وصدا

بعد مدیر ساختمان گفت اشغال هاتون

همسرم گفت دیگه گفت همسایه روبرویی تون از سر و صدای بچه ها

بقیه کثافت کاری هاتون هم بعدا میگم

من خیلی از این حرفش بهم برخورد

چون یک جوری گفت که هر کس ما رو نشناسه فکر میکنه مشکل اخلاقی داریم

بابت اشغال ها بگم قبول دارم تذکر داد رعایت کردم

ولی ادم متوهمی 

همیشه بهمون تهمت میزنه بابت اشغال ها و وقتی میریم پایین میبینم اشغال های ما نیست خستم کرده

یا همین همسایه روبرویی خودش هم بچه کوچیک داره صداش تو واحدمون بالایی هم همینطور

من هم اگر بخوام از همین همسایه ها شاکی بشم کم نیست هر چند وقت یک بار بوی تریاک تو ساختمان میپیچه 

پس چرا من گلایه نمیکنم 

ما سرمون تو زندگی خودمون

و به کار کسی کار ندارم

ولی اگه بخوام گله گذاری کنم منم بلدم

بعدم بگم همه همسایه های من مالکن و وضعشون خوبه

و همیشه نگاهشون به ما از بالا به پایین بوده 

ولی ما توکلمون به خدا که میتونیم این شرایط سخت بگذرونیم

ولی اینکه مدیر ساختمون با بی حیایی ابروی ما جلو تمام همسایه ها برده مثل خوره به جونم افتاده به نظرتون با همسایه چه برخوردی داشته باشم

اصلا دیگه تو حیاط و اسانسور هم ببینمشون بهشون نمیخوام سلام بدم

قسمت بد ماجرا اینه خواهرم اومد براش تعریف کردم بعد شوهر مدیر دید تو حیاط گفت خانمت خجالت نمیکشه داد میزنه میگه همه از دست کثافت کاری شما به سطوح اومدن چه کثافت کاری کرده 

بحث 

بعد میگفت اروده میزد شوهره اینا باید از این ساختمان برن همینطور داد میزده میگفته

فقط خدا هیچ خلقی تو تنگنا نزاره که یک عده بیشعور ابروی ادم ببرن 

با اینکه میبینن ما چند وقته ماشین نداریم ماشینمون فروختیم یک درصد پیش خودشون نمیگن شاید دستشون الان تنگه چرا با ابروی ادم بازی میکنن

قسمت بد ماجرا اینه خواهرم اومد براش تعریف کردم بعد شوهر مدیر دید تو حیاط گفت خانمت خجالت نمیکشه داد ...

ببین فقط اع اونجا  برین . شده برو یه جا پایینتر فقط برو .‌ دوست منم  توی واحدی مستاجر بودن بقیه مالک خونه این طفلکیارو توی شیشه کردن . چرا کفش پشت درتونه چرا مهمون میاد چرا  بچه دارین ... فقط باید بگم  خدا اینطور ادمارو لعنت کنه . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
قسمت بد ماجرا اینه خواهرم اومد براش تعریف کردم بعد شوهر مدیر دید تو حیاط گفت خانمت خجالت نمیکشه داد ...

عزیزم توی ساختمان من مالک هستم و طبقه پایین مستاجر ،اصلا طوری رفتار نمیکنم که آه از نهادش بلند شه،توی مغازم فروشنده دارم من تی میزنم و اون چای مینوشه،این رفتار همسایه های شما یعنی اخرته بی فرهنگی ،ادم نیستن ،شما اصلا سرت به زندگی خودت باشه ،و تا جای ممکن جابه جا شید ،چون همه اونا دست به یکی هستن

ببین فقط اع اونجا  برین . شده برو یه جا پایینتر فقط برو .‌ دوست منم  توی واحدی مستا ...

درست میگی با اینکه من بهشون کاری ندارم و به زندگیم چسبیدم تو حیاط میبینمشون بهشون سلام میکنم با اکراه جواب میدن بهانه هاشون هم صدای بچه ها و زباله هاست

که در مورد زباله ها واقعا دارن الکی اذیتم میکنن من الان شاید با وجود دو تا بچه کوچیک خونم برق نزنه و بهم ریخته باشه 

ولی ذاتا ادم شلخته ای نیستم همیشه وقتی بیرون می م تمیز و مرتبم هم من هم بچه هام 

نمیدونم چرا اینطور برخورد میکنن و میگه همسایه ها از دست کثافت کاری شما...

واقعا بهم برخورد