الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستش وقتی این تاپیک و موارد مشابه را دیدم تصمیم گرفتم از این به بعد هیچ کادویی به معلم ها ندم تا کمکی کنم این رسم برداشته بشه. مثلا اگر پیام بدن یا زبانی تشکر کنند ازتون قبول نیست؟
متوجه نشدی چی میگم ؟ یا براهمه چیزی ببرن یا اصلا نبرن که بقیه ضایع نشن .من کی گفتم وظیفست ؟
اهان درسته، عزیزم اینم درنظر بگیرین اون بچه ای هم ک نمیتونه کادو ببره یا کادوش خیلی کوچیکه همون حس بدی ک معلم میگیره اونم حس بدو جلو دوستاش داره، ولی خب کاش میشد یه برنامه میریختن مدیرا ک مثلا یه مقدار پول بچها بدن هرچقد درتوانشو هست هم جشنی بگیرن هم برا تک تک معلما یه کادو کوچیک بدن خیلی قشنگتر میشد🙂
شغل های دیگه با ۲۰یا ۳۰تا بچه سرو کله نمیزنن من چندین بار شده رفتم کلاس بچه هام وافعا ...
درضمن سختتونه می تونید شغل معلمیو بزارید کنار،نه این که انتظارات بیجا داشته باشید و بین بچه ها چشم و هم چشمی ایجاد کنید ،خدای نکرده بچه ای ضایع بشه،این که کار کنید یانه دست خودتونه ،کسی مجبورتون نکرده؟
درکشور ژاپن چیزی به نام روز معلم وجود نداره و سطح امپزش در ژاپن در دنیا اوله
سلام روزتون مبارک ولی توقع بیجایی که بشینی منتظر کادو من به شخصه دوست داشتم واسه معلم پسرم بخرم ولی شوهرم پول نداد یعنی بشینم بگم چقدر بچه ها پروو هستند !!!!ضمنا این چه وضعیه اگه قراره به معلما حتما کادویی داده بشع باید از طرف مدرسه یا اموزش و پرورش باشه نه از طرف بچه ها .معلم صرفا وظیفه اشو انجام داده و خلاص
من خودم از دست مامانی خود شیرین کن که به فکر جیب بقیه نیستن خیلی عصبانیم وقتی من پول ندارم چرا هی تو گروه ها تز میدادن فلان کارو کنیم فلان کارو نکنیم معلمم عادت میدم به کادو