2777
2789
عنوان

روزمعلم هییچ کس بهم کادو نداد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 88 پست
دیروز همسرم میگف چیه مدش کردن کادو برا معلم ببرن حالا از طرفی موافق حرفشم میگم مگه برا مشاغل دیگه م ...

شغل های دیگه با ۲۰یا ۳۰تا بچه سرو کله نمیزنن 

من چندین بار شده رفتم کلاس بچه هام 

وافعا کنترلشون سخته از بس شیطونن 

چه برسه تدریس 

درکت می کنم منم تجربش را داشتم دانش اموزان معمولا بی انصاف و پرو هستند

نه به اندازه معلمها! 😐

مگه ارث تون رو از بچه های مردم طلب دارید که اینطور حرف میزنید؟! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بنظر شما وظیفست کادو بردن؟؟؟؟؟  بردنش خوبه معلم روحیش عوض میشه شاد میشه ولی عزیزم محبته ...

متوجه نشدی چی میگم ؟ یا براهمه چیزی ببرن یا اصلا نبرن که بقیه ضایع نشن .من کی گفتم وظیفست ؟

لایک نکنید .توروخدا 
شغل های دیگه با ۲۰یا ۳۰تا بچه سرو کله نمیزنن  من چندین بار شده رفتم کلاس بچه هام  وافعا ...

بعضی شغلا انقد با مردم سروکله میزنیو مردم یه حرفای زوری میزنن ک انگار از صدتا بچه بدترن

ولی خب منکر نمیشم عزیزم کار سختی هست و هرکس درتوانش بتونه کادو ببره خوبه من باشم میخرم بچم ببره،  ولی اینم فکرکنین یه بچه نتونه بخره جلو دوستاش خجالت میکشه،  یا ببین اینجا میگن بچها پرو شدن کادو نمیارن واقعا ادمو ناامید میکنن

شغل های دیگه با ۲۰یا ۳۰تا بچه سرو کله نمیزنن  من چندین بار شده رفتم کلاس بچه هام  وافعا ...

کارشما از پرستاری دو شیفت سخت تره؟

یا پیشخوان دفتر خدمات؟

یامامایی؟

وهزارتاشغل دیگه؟

متوجه نشدی چی میگم ؟ یا براهمه چیزی ببرن یا اصلا نبرن که بقیه ضایع نشن .من کی گفتم وظیفست ؟

اهان درسته،  عزیزم اینم درنظر بگیرین اون بچه ای هم ک نمیتونه کادو ببره یا کادوش خیلی کوچیکه همون حس بدی ک معلم میگیره اونم حس بدو جلو دوستاش داره،  ولی خب کاش میشد یه برنامه میریختن مدیرا ک مثلا یه مقدار پول بچها بدن هرچقد درتوانشو هست هم جشنی بگیرن هم برا تک تک معلما یه کادو کوچیک بدن خیلی قشنگتر میشد🙂

درضمن سختتونه می تونید شغل معلمیو بزارید کنار،نه این که انتظارات بیجا داشته باشید و بین بچه ها چشم و هم چشمی ایجاد کنید ،خدای نکرده بچه ای ضایع بشه،این که کار کنید یانه دست خودتونه ،کسی مجبورتون نکرده؟

درکشور ژاپن چیزی به نام روز معلم وجود نداره و سطح امپزش در ژاپن در دنیا اوله

اهان درسته،  عزیزم اینم درنظر بگیرین اون بچه ای هم ک نمیتونه کادو ببره یا کادوش خیلی کوچیکه همو ...

رسم بدی شده .کلی هم اون وسط حلال وحروم قاطی میشه .

لایک نکنید .توروخدا 

سلام روزتون مبارک ولی توقع بیجایی که بشینی منتظر کادو من به شخصه دوست داشتم واسه معلم پسرم بخرم ولی شوهرم پول نداد یعنی بشینم بگم چقدر بچه ها پروو هستند !!!!ضمنا این چه وضعیه اگه قراره به معلما حتما کادویی داده بشع باید از طرف مدرسه یا اموزش و پرورش باشه نه از طرف بچه ها .معلم صرفا وظیفه اشو انجام داده و خلاص 

من خودم از دست مامانی خود شیرین کن که به فکر جیب بقیه نیستن خیلی عصبانیم وقتی من پول ندارم چرا هی تو گروه ها تز میدادن فلان کارو کنیم فلان کارو نکنیم معلمم عادت میدم به کادو